Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mar 2011 - Anul XVI, nr. 73 (4671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Da, era de datoria lui Gheorghe Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru că liderul Sindicatului Judeţean „Spiru Haret”, Constantin Cernica, există, dar a lipsit cu desăvârşire din mijlocul profesorilor nemulţumiţi că nu-s plătiţi, trebuie să ne mulţumim cu vicepreşedintele Dumitru Irimia. Dacă domnul Cernica, prietenul tuturor regimurilor politice, a stat bine ascuns pe timpul mişcărilor de protest ale profesorilor batjocoriţi de ministrul needucat al Educaţiei, Daniel Funeriu, domnul Irimia a fost alături de grevişti.

După închiderea sălilor de curs, plimbări spontane prin faţa Palatului Administrativ, mitinguri autorizate în faţa aceluiaşi palat, negocieri cu autorităţile şi telefoane date la Bucureşti, preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că banii pentru salariile profesorilor suceveni au fost deblocaţi.

Şi vicepreşedintele apolitic al Sindicatului „Spiru Haret”, Dumitru Irimia, a declarat ceva: „Singura persoană cu care am putut purta un dialog constructiv a fost preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur. Deşi nu a fost obligaţia dânsului şi nici nu ţine de fişa postului său, acesta a intervenit la minister, iar în cele din urmă am obţinut banii necesari pentru rezolvarea acestei neplăcute situaţii din judeţ”. Asta a spus „dânsul”, adică Dumitru Irimia.

Vicepreşedintele „Spiru Haret” a vorbit despre acelaşi Gheorghe Flutur care inaugurează poduri şi podeţe, drumuri şi fâneţe. Acelaşi Gheorghe Flutur care anunţă că localităţile X, Y şi Z vor primi fonduri europene pentru săli de sport, pentru reţele de apă şi canalizare, şi pentru promovarea datinilor, tradiţiilor, obiceiurilor, horelor, bătutelor, păstrăvilor şi afinatelor. Acelaşi Gheorghe Flutur care inaugurează lucrările de modernizare a secţiilor Spitalului Judeţean, ia cuvântul la şedinţele de bilanţ ale Inspectoratului Şcolar Suceava şi împarte cheile maşinilor din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Acelaşi Gheorghe Flutur care face şedinţe de acordat sfaturi agricultorilor şi constructorilor. Acelaşi Gheorghe Flutur care este vicepreşedinte al PD-L la nivel naţional şi care, în fiecare luni, la Bucureşti, face declaraţii politice. Declaraţii în care-i sprijină pe miniştrii Guvernului Boc şi în care-i toacă pe adversarii PD-L.

Gheorghe Flutur este şi preşedinte al Consiliului Judeţean, şi prefect, şi şef al Inspectoratului Şcolar, şi tot ce mai vreţi dumneavoastră. Pentru Bucureşti, locul de unde se dau ora exactă şi banii profesorilor, Suceava înseamnă Gheorghe Flutur. Atât.

În concluzie, domnule Irimia, era fix de datoria lui Gheorghe Flutur să rezolve problema salariilor profesorilor suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Da, era de datoria lui Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 2369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Da, era de datoria lui Gheorghe Flutur4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(29 mar 2011, 11:15:43
Dezbatem ... evidenţa,chiar e nevoie ?
Tu n’ai ochi să vezi ? uită’te-n jur !!!
De parcă toţi ne îmbarcăm pe arca lui Noe
Suntem grăbiţi şi speriaţi , vezi asta , Flutur ?

Preoţii ne deformează realitatea
Fac şi politică (culmea ) ... ,, de dreapta ’’
Şi’n imensul jeg n’are nimeni curiozitatea
De-a se întreba , de a opta , de a se deştepta
De ce în loc de exprimare folosim ... şoapta ? !

Fără învăţământ ziua de mâine e ca fără lumină
Fără învăţământ bolile (ni ) le vom trata cu aspirină
Fără învăţământ generaţia viitoare se dezbină
Ne trebuie educaţie , disciplină
Nu un chior , un fluture şi’o blondină ! ! !
2.   NE-AM SATURAT DE ABCDAR trimis de
(29 mar 2011, 12:13:28
Mai omule, NE-AM SATURAT DE TINE SI DE POEZELELE TALE STUPIDE!! Oare tu nu te-ai saturat sa le compui???? Mai ia o pauza, te rugam, ia-ti o vacanta, ia niste nitrazepam si dormi 2 zile , te rugam mult, lasa-ne sa mai respiram si fara tine pe-aici, ca ne-ai innebunit cu versurile tale idioate. Bai frate, dar zilnic??? Ne-ai adus pe toti la disperare !! Mi-e si frica sa citesc un articol pina la capat, sa nu dau de elucubratiile tale, pe care crede-ma oricum NU LE CITESTE NIMENI !!! Esti ingrozitor de talentat si perseverent, ok, dar scrie-le pe hirtie, publica un volum si poate scoti si niste bani daca-l scoti la vinzare, pe bune!!! Nu te irosi aici, online ! Hai te rugam frumos, pe bune ca toata lumea s-a saturat de tine !!
2.1  RE: NE-AM SATURAT DE ABCDAR trimis de
(29 mar 2011, 12:32:07
copy/paste e primul lucru pe care l-am învăţat în utilizarea PC'ului . încearcă să fii original (băsistule) ...vei fi surprins cât de bine e
2.2  RE: NE-AM SATURAT DE ABCDAR trimis de
(29 mar 2011, 12:45:55
domnule BELLU,in numele cui vorbesti tu : ,,pe bune ca toata lumea s-a saturat de tine '' ??? majoritatea basescienilor sunt analfabeti deci ..se uita la poze nu citesc articole,sau comentarii !
2.3  RE: NE-AM SATURAT DE ABCDAR trimis de
(29 mar 2011, 13:28:38
Aici nu e vorba de culoarea politica ci de infantilismul poeziilor lui ABCDAR. Dar daca tot ai adus vorba afla te rog ca doctrinele socialiste sunt in general adoptate de oameni fara prea multa educatie, usor influentabili si naivi. Pe de alta parte pe partea dreapta a politicii poposesc oameni cu un nivel superior al educatiei. Asa ca "spune-mi pe ce parte esti ca sa-ti spun cine esti..."
3.   Nea Gheorghiţă faţă cu profesorii neplătiţi trimis de
(29 mar 2011, 13:52:51
da Sorine aşa-i trebuie lui nea Gheorghiţă. Pe de-o parte trebuie să fie om politic şi pe partea cealaltă şeful CJ. Asta e, asta să facă. Oricum e incomparabil mai bun decât nea Gavril, numai că ala a fost mai hoţ şi are caşcaval şi influenţă "di ti doare capul", inclusiv în fiţuica în care pictezi săptămânal.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei