Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2011 - Anul XVI, nr. 52 (4650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avarie

Jumătate dintre suceveni au rămas ieri dimineaţă fără curent electric

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Jumătate dintre suceveni au rămas ieri dimineaţă fără curent electric.

Din cauza unei avarii la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, produsă ieri dimineaţă, în jurul orei 7:00, a fost afectată parţial alimentarea cu energie electrică a zonelor Centru, George Enescu, Zamca, Obcini şi Şcheia.

Echipele E.ON Moldova Distribuţie au intervenit pentru remedierea avariei, dar alimentarea cu energie electrică a fost reluată treptat, în aproximativ o oră şi jumătate de la producerea incidentului, la cea mai mare parte a consumatorilor afectaţi.

„Până la ora 10:00, alimentarea cu energie electrică a fost restabilită în totalitate. Regretăm disconfortul produs consumatorilor de această întrerupere în alimentarea cu energie electrică şi îi asigurăm că echipele E.ON Moldova Distribuţie au intervenit astfel încât alimentarea să fie reluată în cel mai scurt timp posibil”, a declarat purtătorul de cuvânt al E.ON România, Sorin Munteanu.

 

Abonaţii au reclamat mai multe întreruperi de energie electrică

Deşi reprezentanţii E.ON România ne-au sesizat doar avaria petrecută ieri dimineaţă în municipiul Suceava, mai mulţi abonaţi E.ON au reclamat întreruperi de energie electrică şi în seara de miercuri spre joi, după ora 22:00, întreruperi care au durat câteva zeci de minute.

Prioritatea echipelor E.ON Moldova Distribuţie, după cum a completat Sorin Munteanu, a fost să redea consumatorilor suceveni alimentarea cu energie electrică, urmând ca ulterior să se cunoască şi cauzele acestei avarii care a lăsat mii de suceveni fără curent electric.

 

Furnizarea căldurii şi apei calde, întreruptă temporar

Întreruperile de curent din municipiul Suceava au afectat şi furnizarea căldurii şi apei calde, în special pentru sucevenii racordaţi la punctele termice modernizate.

Astfel, mii de suceveni din cartierele Obcini, Zamca şi George Enescu nu au beneficiat timp de câteva ore de căldură şi apă caldă, în timpul nopţii şi dimineaţa, pînă la reluarea furnizării energiei electrice.

O parte dintre locuitorii din capătul cartierului Obcini, înspre Moara, nu au beneficiat ieri dimineaţă nici de apă rece, din cauza unei avarii la reţeaua de apă potabilă a ACET. Pentru remedierea acesteia, ACET a luat decizia de a opri pentru câteva ore furnizarea apei potabile de la turnul de apă din Sf. Ilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătate dintre suceveni au rămas ieri dimineaţă fără curent electric.
 Vizualizări articol: 1968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Jumătate dintre suceveni au rămas ieri dimineaţă fără curent electric5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Privatizare trimis de
( 4 mar 2011, 19:32:31
Ati dat afara oamenii de la intretinere, nu mai investiti un leu in modernizarea retelelor si cand pica un transformator intr-o statie lasati jumatate de oras fara curent. A picat in Tricotaje probabil si nu ati putut prelua din Mirauti ? Sa va vad cum si cand comunicati ce defect a fost. Vai de consumatori, vai de tara asta ! O sa stam fara curent mult si bine - nu mai are cine sa intervina, doar profitul scos din tara conteaza. Cat priveste apa rece in Sf. Ilie, a fost oprita si in noaptea de 3 spre 4 martie. O sa numar intreruperile de curent si de apa si le fac publice - asa spre comparatie ...
2.   Asa-i la noi trimis de
( 4 mar 2011, 21:56:27
La mine in george enescu a fost luat curentul miercuri seara de la 20:30 pana la 23:00 + joi dimineata. Si boii de la EON mi-au bulit un DVD Player pt ca ,probabil , incercad sa repare avaria au fost ceva fluctuatii la dif de secunda sau chiar mai putin.Am scos tot din priza dar pana am scos dvd-ul a durat un pic. Ca defect are o dioda de la Laser arsa. HHHHHHHHHUUUUUUUUUU EON HUUUUUUUUUUUU

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei