Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2011 - Anul XVI, nr. 52 (4650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Universitatea „Ştefan cel Mare” pregăteşte lansarea Radio USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Studenţii Universităţii “Ştefan cel Mare” vor putea audia în mai puţin de patru săptămâni emisiunile postului de radio USV. În acest sens, au fost achiziţionate echipamentele necesare în valoare de peste 5.000 de euro. Iniţial, postul de radio va putea fi ascultat în regim online pe site-ul universităţii, iar ulterior va putea fi recepţionat şi în eter. “Pentru început, sperăm să acoperim 5-6 ore de emisiuni proprii, iar în restul intervalului vom transmite muzică”, a declarat prof. univ. dr. ing. Adrian Graur, rectorul universităţii.

 

Studenţii, ajutaţi la pregătirea emisiunilor de jurnalistul Sorin Avram

Emisiunile vor fi pregătite în totalitate de studenţii Universităţii “Ştefan cel Mare”, care vor fi instruiţi de jurnalistul Sorin Avram. Pe lângă transmisiunile în direct de la cele mai importante evenimente care au loc în cadrul universităţii, vor fi realizate şi emisiuni interactive, interviuri, sondaje şi buletine de ştiri. “Acest post de radio va acoperi un gol informaţional, vom ţine la curent studenţii cu tot ce se întâmplă în universitatea noastră, ce performanţe realizează studenţii noştri şi alte noutăţi din Suceava ce ne privesc direct. E o posibilitate extraordinară pentru mine de a-mi dezvolta abilităţile de comunicare. Sper că împreună cu colegii mei vom face viaţa studenţească suceveană mai interesantă”, ne-a spus Alexandru Bohariuc, student la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, unul dintre membrii echipei de redacţie a Radio USV.

Studenţii interesaţi să participe la realizarea emisiunilor sunt rugaţi să trimită un e-mail la dimian@eed.usv.ro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea „Ştefan cel Mare” pregăteşte lansarea Radio USV.
 Vizualizări articol: 1736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Universitatea „Ştefan cel Mare” pregăteşte lansarea Radio USV4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
( 4 mar 2011, 15:06:48
Cine i-a dat lui Sorin Avram diploma de jurnalist? Nu am nimic cu el, mi-e indiferent, dar nu stiam ca are studii (de orice fel).
2.   Las-o balta trimis de
( 4 mar 2011, 17:01:55
Nu ma transform in avocatul lui Sorin Avram (am avut divergente mari cu el) dar trebuie sa stim adevarul;Sorin a fost initiatorul (impreuna cu regretatul Dan Cosman) si cu alti studenti,in 1990,a demersurilor de infiintare a universitatii Stefan cel Mare din Suceava,in calitate de lider sindical al studentilor;este inginer energetician de profesie si a infiintat primul post de radio independent din Suceava,Radio Top 91 (in 1991) si iata ca e singurul post de radio independent care a ramas in Suceava;au un matinal excelent realizat de acelasi Sorin Avram in colaborare cu cu Dodo Popovici;restul nu mai conteaza prea mult...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei