Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2011 - Anul XVI, nr. 52 (4650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

30 de lefuri

Din anul 2008, primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, şi-a donat toate salariile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, nu a ridicat, încă de la începutul mandatului său, din vara anului 2008, nici un salariu de la primăria rădăuţeană. Dacă mulţi au privit cu o oarecare neîncredere declaraţia de atunci a lui Olărean, că salariul său va fi pus la dispoziţia comunităţii, cei aproape trei ani de mandat au demonstrat că la momentul de atunci nu a glumit. Mai precis, suma rezultată din totalul salariilor şefului executivului rădăuţean, circa 1,1 miliarde de lei vechi, a fost folosită în exclusivitate pentru donaţii, pentru ajutoare ocazionale, pentru sprijinirea de activităţi social-culturale, dar şi pentru achiziţionarea de materiale pentru primăria rădăuţeană. 

 

Sponsorizări şi ajutoare

Casiera Primăriei municipiului Rădăuţi, Cristina Mihoc, a fost desemnată de primarul Olărean să-i administreze cardul bancar pe care şeful executivului local primeşte lunar salariul.

„Încă de la instalarea în funcţie a actualului primar, acesta şi-a donat toate salariile, un total de aproape 116 mii lei, pentru susţinerea unor activităţi în sprijinul comunităţii. Cardul domnului Olărean a fost în permanenţă la mine, practic eu am fost cea care i-a administrat banii, bineînţeles, în modul cum mi-a indicat domnul primar. În decursul celor 30 de luni, din salariul primarului au fost sprijinite o serie de acţiuni cum ar fi Revelioanele Pensionarilor, Zilele Profesorului, Balurile Bobocilor, dar au fost alocaţi bani şi pentru cantina socială, pentru ajutoare de urgenţă sau chiar pentru achiziţionarea de consumabile pentru primăria locală”, a arătat Cristina Mihoc.

Casiera primăriei a mai precizat că primarul Olărean a sponsorizat, de asemenea, mai multe acţiuni sportive, concursuri de skandenberg şi alte întreceri sportive, a acordat ajutoare ocazionale pentru nevoiaşi şi pentru persoanele cu probleme deosebite şi a donat bani pentru construirea unui grup sanitar la una din şcolile generale din municipiu, dar şi pentru achiziţionarea de materiale la majoritatea unităţilor de învăţământ din localitate.

„Primarul nu a rămas nepăsător nici în faţa persoanelor vârstnice, şi poate că cel mai recent exemplu este o donaţie către o familie de bătrâni, bani care au fost folosiţi pentru reparaţiile subsolului de la blocul unde locuiesc aceştia. Mai sunt o sumedenie de exemple, însă vreau să menţionez că până şi serviciul de specialitate din primărie a achiziţionat o cositoare de iarbă, în valoare de peste 150 de milioane de lei vechi, din bani care au fost puşi la dispoziţie din salariul şefului executivului local”, a spus Cristina Mihoc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din anul 2008, primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, şi-a donat toate salariile.
 Vizualizări articol: 2696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Din anul 2008, primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, şi-a donat toate salariile5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 4 mar 2011, 12:37:39
Dupa cum spuneam si ieri: super - primar!
2.   Comentariu trimis de
( 4 mar 2011, 12:56:10
Foaie verde aprozar, EXTRAORDINAR!
3.   Re trimis de
( 4 mar 2011, 13:45:36
Vrajeala de Buftea , papagal de doi bani , asta e Olarean . O cunostinta a apelat la asa zisa bunatate a dumnealui , pentru un ajutor medical de urgenta in vederea unei interventii pe cord deschis iar dl Olarean a fost scurt si la obiect "nu avem bani , nu avem fonduri" etc , deci ia inchis gura . A dovedit cunostinta mea cele sustinute cu acte medicale , cerere ce este inregistrata la primaria Radauti si cel putin nici nu a primit raspuns , raspunsul a fost telefonic . Asa ca nu mai aburii lumea Olarene .
4.   Asa.. trimis de
( 4 mar 2011, 14:38:09
Olarean si-a donat indemnizatia din 2008 pana acum. Pana aici bine. Prostii sunt entuziasmati, femeile sunt ude.
Care sunt celelalte surse de venit? Are nevasta? Castiga nevasta-sa si pt el? Sau nici nu sta in salariul de primar, de care se poate descotorosi intr-un gest filantropic.
5.   Felicitari trimis de
( 4 mar 2011, 16:51:12
...domnule primar,dovediti ca aveti o inima mare!
6.   Hmmm trimis de
( 4 mar 2011, 17:31:51
Nu va bateti capul... ca nu sta el in salarul de primar, asta e praf aruncat in ochi la fraieri. Doamna Olarean, mai merge afacerea cu produse din carne? Dar pensiunea de la Sucevita?
7.   Hm...? trimis de
( 4 mar 2011, 17:39:16
Eu as prefera ca sa isi incaseze salariu, si eventual unul de 10 ori mai mare, dar sa creeze conditii de dezvolare a zonei care sa duca la un nivel de trai cel putin la fel de ridicat ca in bucuresti (ca sa nu dau exemplu de orase din strainate)
8.   DAR SPAGA??? trimis de
( 4 mar 2011, 18:41:16
De ce nu a donat si spaga de 10000 de euro de la domnul cu patinuarul din centru,cea de la locuintele ANL si de la domnii cu pavelele din parcuri,a celor care au jumulit parcurile , nu mai vorbim de firmele de constructii,acolo e groasa treaba..
9.   Comentariu trimis de
( 4 mar 2011, 22:36:47
da ,un gest frumos de apreciat !
10.   Pt. toti baietii cu papagal.... trimis de
( 5 mar 2011, 00:50:36
vad ca sunt vreo cativa pe aici care vorbesc in nestiinta de cauza...bai baieti Olarean are afaceri de foarte multi ani...asa ca el nu a ajuns sa traiasca pe spatele sotiei ma intelegeti? .....deci in concluzie...inainte sa dati comenturi aiurea..intai intereseati-va cat de cat de omul asta...haideti sa nu ii mai avem grija ce face si cu ce traieste el. Important e sa faca ceva pt. Radauti....si sa schimbe ceva...in bine...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei