Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2011 - Anul XVI, nr. 52 (4650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intenţie

Un grup de firme germane ar putea investi în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că un grup de investitori germani este interesat să deschidă o afacere în judeţul Suceava, care ar crea câteva mii de locuri de muncă. Flutur a spus că în cursul zilei de miercuri a avut o discuţie cu reprezentanţii investitorilor germani şi cu premierul Emil Boc şi ministrul muncii, Ioan Botiş. Şeful administraţiei judeţene a precizat că investitorii germani mai au afaceri în Tunisia, Libia, Maroc şi România, dorind să-şi extindă afacerile şi în judeţul Suceava.

„În prezenţa premierului Emil Boc am discutat despre facilităţile din noul Cod al Muncii, dar şi despre posibilitatea implicării autorităţilor locale, prin acordarea de terenuri şi facilităţi la impozite pentru posibilele investiţii în judeţul Suceava”, a explicat Flutur. El a arătat că pentru a putea atrage investitori, autorităţile locale ar trebui să asigure accesul la utilităţi, iar oamenii de afaceri străini ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi specializa personalul, dar şi să beneficieze de facilităţi în situaţia în care angajează şomeri.

„În perioada următoare investitorii vor veni să facem prospectarea pe teren. Vorbim aici despre firme care ar putea să creeze mii de locuri de muncă, iar acest lucru ar presupune foarte multă muncă manuală, muncă de manoperă. Investitorii germani mai au fabrici în România şi vor să se extindă şi în Suceava”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un grup de firme germane ar putea investi în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 7 voturi
Un grup de firme germane ar putea investi în judeţul Suceava4.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
( 4 mar 2011, 14:40:51
Din nou, fiecare stire care tine de flutur suna asa: firme care ar putea, fonduri care ar fi, posibilitati care ar fi, perioada urmatoare (urmatoarei ere glaciare probabil). Flutur asta e un fel de vizionar asa, nu vi se pare?
2.   Viseaza frumos trimis de
( 4 mar 2011, 17:25:19
ar trebui sa se grabeasca ..,,,,,ca viseaza din 2005.....si tineretul tot asteapta,,,,,,,,,,,,,,poate vor veni alegirile sa scapam odata
3.   Of trimis de
( 4 mar 2011, 17:35:24
Grabesti-ti, dom' Fluture... ca amus vine 2012 si ne ducem draculu' pe copca, fara sa fi apucat sa muncim in multinationale...
4.   Hm...? trimis de
( 4 mar 2011, 17:43:18
discutam cand vor venibig grin
5.   Ce vrajeala ... trimis de
( 4 mar 2011, 19:25:26
Ce este aia "muncă manuală, muncă de manoperă" ? De lucru manual am auzit, dar de "munca de manopera" chiar nu am auzit. Succesuri !
5.1  RE: Ce vrajeala ... trimis de
( 4 mar 2011, 21:23:49
Probabil 'manufactura",adica lucru facut de mana.
6.   Rusinica,rusinica ! trimis de
( 4 mar 2011, 21:22:17
"Domnule jurnalist ",ati scris un articol de toata isprava ! "Bravo" !Pana la urma,cum se numesc firmele ce vor sa investeasca in Suceava ? "Un grup de firme" inseamna 'd-le jurnalist' mai multe firme,un ansamblu e firme,etc.Dvs in articol,vorbiti numai "balarii" la modul general.Ce sa inteleaga,cititorul ? Ca un grup de investitori,de firme, ar putea sa creeze locuri de munca,"ar putea veni","ar putea investi","autoritatile sucevene ar trebui sa asigure..", firmele straine ar trebui...", " acest lucru ar presupune..."? "Un articol complet",bravo "d-le jurnalist" ! Cere patronului sa devii somer,de maine "jurnalistule'.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei