Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2011 - Anul XVI, nr. 52 (4650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


La Steaua

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Dacă m-a tuşat în ultima vreme o ştire legată de Steaua, atunci aceea este legată de jucătorul Chiricheş. Care, cum bine ştiţi, nici măcar nu joacă la Steaua. Dar ar fi putut s-o facă, dacă ar fi căzut pe spate, cu poalele ridicate, cum fac alţii când aud de un transfer în Ghencea. „Steaua nu se refuză” este cea mai imbecilă propoziţie, chiar dacă au rostit-o Lăcătuş sau Hagi. Primul e mai tăbăcit (sau mai nesimţitor), al doilea s-a convins pe pielea lui, cu vârf şi îndesat ce se ascunde acum sub numele de Steaua. Iar ca jucători, s-ar strânge de 5-6 echipe cu cei care au fost cârpe de şters pe jos în anumite momente. Să spunem lucrurilor pe nume, la Steaua lui Becali au fost jucători care s-au aflat într-o continuă groapă de potenţial pe tot parcursul perioadei în roş-albastru! Unii au renăscut abia după ce s-au transferat, alţii n-au mai putut reveni la statutul de dinainte. Nu cred că vreunul dintre actualii fotbalişti cred sincer că acolo le e locul şi sunt fericiţi de ceea ce li se întâmplă. De-aia, când mai apare câte unul cu clişeul ăla pe buze, îşi merită soarta. Uite că acest Chiricheş n-a pus botul la vrăjeala obişnuită. N-o fi el mare jucător, dar măcar are ceva în cap.

Tot la Steaua, unde altundeva?!, s-a creat un caz din faptul că Lăcătuş nu l-a folosit pe Gardoş la Craiova. Nici n-ar mai trebui altceva ca să ilustreze mai bine puţinătatea gândirii aflată la conducerea acestui club. S-ar face gaură în gazon dacă aşa ar păţi fiecare antrenor care ţine pe bancă nu jucători ca Gardoş, care e doar un tânăr promiţător, ci fotbalişti cu cote de zeci de milioane! Lăcătuş şi-a făcut treaba, el a alcătuit echipa pentru a câştiga meciul, aşa cum a crezut el de cuviinţă. Vă imaginaţi ce-ar fi fost dacă nu câştiga?!

În încheiere, şi foarte pe scurt, fiindcă este un subiect complet dizgraţios, ce club serios ar mai fi păstrat în staf pe unul care a comis ceva ce s-ar putea numi „autohenţ exhibiţionist”? Fără pic de fariseism, cel mai rău îmi pare de suporteri, sau măcar de o parte din ei, ăia pe care chiar îi afectează toate astea. Ei nici măcar nu pot scăpa prin transfer...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Steaua.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La Steaua5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei