Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 feb 2011 - Anul XVI, nr. 45 (4643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conturi încheiate

Cercetat pentru management defectuos, fostul şef al Poliţiei Gura Humorului s-a pensionat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Fostul şef al Poliţiei oraşului Gura Humorului, împotriva căruia conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava dispusese o cercetare internă privind management defectuos, a scăpat de ancheta care îl viza, ieşind la pensie. În vârstă de 53 de ani, comisarul-şef Vasile Andronic a început să aibă probleme cu mai marii IPJ Suceava din luna septembrie a anului trecut, când Biroul control intern al instituţiei a demarat procedurile de cercetare a acestuia. Era vorba de mai multe presupuse deficienţe în activitatea sa şi a subalternilor săi, moment în care Vasile Andronic a intrat în concediu medical, ceea ce a însemnat blocarea automată a cercetării sale. Timp de mai bine de patru luni de zile, comisarul-şef şi-a tot prelungit concediul medical, pentru ca, în urmă cu mai puţin de o lună, acesta să prezinte un act medical prin care era declarat inapt pentru funcţia de comandant al Poliţiei Gura Humorului.

Ceea ce era de aşteptat să se întâmple s-a întâmplat pe 15 februarie a.c., când comisarul-şef a primit decizia de pensionare pe caz de boală, ieşind din sistem fără ca ancheta internă ce îl viza să se mai poată desfăşura.

Printre altele, unul din cazurile de la care a plecat cercetarea fostului şef al Poliţiei oraşului Gura Humorului este cel al unui accident în care a murit o fetiţă în vârstă de zece ani, fetiţă lovită violent în apropierea unei treceri de pietoni de un şofer beat. În urma semnalărilor din presă, s-a aflat că ancheta în respectivul accident este blocată, pentru că nu se achitaseră nici măcar costurile necropsiei.

Lipsa de implicare a conducerii Poliţiei Humor a fost considerată cauza acestor întârzieri, deşi şi acum respectiva anchetă este blocată, din cauza lipsei de fonduri a IPJ Suceava.

De la începutul acestei săptămâni, şef al Poliţiei Gura Humorului a fost numit comisarul-şef Damian Nichitoaia, cu o bogată experienţă în cadrul instituţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetat pentru management defectuos, fostul şef al Poliţiei Gura Humorului s-a pensionat.
 Vizualizări articol: 2541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
Cercetat pentru management defectuos, fostul şef al Poliţiei Gura Humorului s-a pensionat2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(24 feb 2011, 11:33:47
Asta e frumos la noi...
Astia nu raspund in fata legii indiferent ce ar face
S-a pensionat la 52 de ani iar maine probabil o sa iasa in strada sa ceara marirea pensiei!!!!RUSINE!!!!POLITIA LUI PESTE!!!
2.   ... trimis de
(24 feb 2011, 12:17:31
Cu plata necropsiei e problema veche, nu`i vad vina omului atata timp cit s-a prezentat in atatea rinduri in presa artisole despre lipsa de fonduri a institutiei pentru plata expertizelor, necropsiilor, alcoolemiilor...daca cei din minister nu aloca bani pentru plata acestora asta trebuia sa aduca el bani de acasa sa plateasca?!
3.   Comentariu trimis de
(24 feb 2011, 13:10:50
pai de ce nu a ramas sa raspunda la toate invinuirile si sa isi vada mai departe de servici???
4.   Comentariu trimis de
(24 feb 2011, 17:40:41
Auzi, Nichitoaia are o bogata experienta... }n afara de masina, ce a mai condus el pana acum?? A obtinut functia de adjunct la Falticeni cu derogare, asa ca...
5.   Comentariu trimis de
(24 feb 2011, 20:47:53
In romania daca nu ai banii e ca si cum nu ai exista, iar coruptia e la ea acasa de asta ne si merge asa bine ca tara.......iar cu privire la Nichitoaia el e cel mai potrivit pentru aceasta functie...are o vasta experient in acest domeniu dar si in cadrul Politiei orasului Orasului Gura Humorului......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei