Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 feb 2011 - Anul XVI, nr. 45 (4643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Afaceri „grele”

Au vândut excavatorul furat cu 80.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

80.000 de lei, acesta a fost preţul cu care cei trei tineri suceveni acuzaţi că fac parte dintr-o reţea de hoţi de utilaje agricole şi industriale au vândut excavatorul furat la începutul acestei luni, din curtea unei societăţi comerciale din comuna Mitocu Dragomirnei, ne-au mărturisit, ieri, surse din rândul anchetatorilor.

Andrei Zabalotnicu (20 de ani), din satul Călugăreni, comuna Adâncata, Andrei Ciuntu (23 de ani) şi Alexandru Serediuc (23 de ani), ambii din comuna Zvoriştea, au fost aduşi, ieri, în jurul prânzului, la sediul Judecătoriei Suceava, procurorii cerând arestarea lor preventivă. 

Unul dintre suspecţi era chiar foarte relaxat şi zâmbea la camerele de luat vederi ale ziariştilor.

Nu ştim dacă la fel de zâmbitor era şi când a aflat verdictul judecătorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile a celor trei tineri.

Zabalotnicu, Ciuntu şi Serediuc sunt acuzaţi că au furat pe data de 4 februarie a.c. un excavator, pe care l-au transportat şi depozitat în judeţul Ilfov, după care l-au vândut, printr-un intermediat, în judeţul Constanţa, contra sumei amintite mai sus.

Excavatorul furat a fost găsit în judeţul Constanţa la 16 februarie a.c. şi restituit părţii vătămate.

 

Utilajele de peste 70.000 de euro, găsite într-un grajd părăsit

Cei trei sunt suspecţi şi în alte furturi de utilaje, printre care şi cel al tractorului şi plugului de peste 70.000 de euro, din noaptea de 28/29 noiembrie 2010, dintr-o fermă de la Bălcăuţi.

Păgubitul, Gheorghe Chiriac, cel care, imediat după furt, oferea recompensă 2.000 de euro pentru a-şi recupera utilajele, ne-a declarat ieri că şi-a găsit tractorul şi plugul la câteva săptămâni după furt.

„Erau într-un garaj părăsit de la o fermă din Vârfu Câmpului. Cred că tot ăştia (n.r. - cei trei suspecţi arestaţi ieri) le-au furat. Proprietarul fermei a spus că nu ştie cum au ajuns acolo. Mie mi-a dat cineva informaţia...”, explica, ieri, telefonic Chiriac, evitând să ne spună şi suma oferită până la urmă drept recompensă.

Gheorghe Chiriac ne-a mai spus că tractorul era încuiat în momentul în care l-a găsit în grajdul de la Vârfu Câmpului, iar cheia a fost descoperită la percheziţiile de acum două zile din locuinţele suspecţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au vândut excavatorul furat cu 80.000 de lei.
 Vizualizări articol: 2035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 5 voturi
Au vândut excavatorul furat cu 80.000 de lei4.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(25 feb 2011, 05:31:15
Dar tractorul Lamborghini 1556 DT si alte utilaje pe care le-au furat din parcul de masini agricole de la Botesti, jud. Neamt, cu cat le-au vandut?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei