Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 feb 2011 - Anul XVI, nr. 35 (4633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Ultima staţie, în arest

Urmărit general, săltat din autobuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un sucevean dat în urmărire generală, după ce pe numele său Judecătoria Botoşani a emis în lipsă, în urmă cu aproximativ două săptămâni, un mandat de arestare preventivă, a fost prins în urmă cu două zile într-un autobuz, pe „Calea Unirii” din municipiul Suceava.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, respectivul se numeşte Adrian Aursulesei (31 de ani) şi este individul care, în vara anului trecut, a ieşit pe un geam al secţiei de Urologie a Spitalului Judeţean Suceava şi a ameninţat că se aruncă în gol, dacă autorităţile nu-i dau casă.
„Să vină Lungu (n.r.-primarul Sucevei). Vreau casă”, era mesajul principal pe care îl striga în gura mare, de la aproximativ 10 metri de sol, la nivelul III al clădirii.

După aproximativ două ore, Aursulesei, alias ”Căpoi” a renunţat la planurile sale, fiind amendat de poliţie cu 500 de lei la Legea 61/1991, privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De data aceasta, Adrian Aursulesei nu a mai scăpat aşa de ieftin.

Potrivit IPJ Suceava, tânărul era dat în urmărire din 26 ianuarie a.c. întrucât împotriva sa Judecătoria Botoşani a emis în lipsă, pentru 30 de zile, mandatul de arestare preventivă din 24 ianuarie a.c., fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În urmă cu două zile, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale i-au luat urma lui „Căpoi” într-o staţie de autobuz şi l-au reţinut după ce acesta s-a urcat în mijlocul de transport în comun.

„Cel în cauză a fost predat unei escorte din cadrul IPJ. Botoşani, în vederea prezentării la instanţă, pentru confirmarea mandatului”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

 

De ce a fost arestat Aursulesei

Din informaţiile noastre, Adrian Aursulesei este acuzat că, împreună cu un alt individ, a închiriat de la o societate comercială din Botoşani, susţinând în fals că sunt reprezentanţii unei firme, 400 de metri pătraţi cadre de schele metalice şi 200 de bucăţi popi metalici pentru construcţii, bunuri pe care ulterior le-au vândut.

Arestat iniţial pe 23 iulie 2010, Aursulesei a fost eliberat condiţionat, instanţa înlocuindu-i măsura arestării preventive cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, respectiv municipiul Suceava, fără încuviinţarea instanţei de judecată, printre obligaţii fiind aceea de a se prezenta la procesul pe care îl avea pe rolul Judecătoriei Botoşani.

Inculpatul, însă, a lipsit la două termene de judecată, din 15.10.2010 şi 6.12.2010, iar la termenul din 24.01.2011, instanţa a revenit şi a decis din nou măsura arestării preventive a suceveanului.

Adrian Aursulesei a fost implicat în mai multe scandaluri, fiind cercetat în mai multe dosare penale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărit general, săltat din autobuz.
 Vizualizări articol: 2255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Urmărit general, săltat din autobuz4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .. trimis de
(12 feb 2011, 13:43:02
Nu era mai bine daca il lasau sa se arunce ?tongue

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei