Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Sinucidere” cu spectatori

Circ la Spitalul Judeţean, cu un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Circ de aproape două ore, ieri după-amiază, la Spitalul Judeţean Suceava, acolo unde, sub ochii a zeci de pacienţi, cadre medicale, ziarişti, pompieri şi jandarmi, un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a ieşit pe un geam şi a ameninţat că se aruncă în gol.

„Să vină Lungu. Vreau casă”, era mesajul principal pe care îl striga în gura mare respectivul individ, identificat ulterior în persoana unui anume Adrian Aursulesei, în vârstă de 31 de ani, din comuna Şcheia, poreclit „Căpoi”.

 

„Nu deschide uşa, că mă dă jos curentu’”

În jurul orei 14:00, Aursulesei a venit să-şi viziteze o prietenă care era internată în spital, însă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, aşa cum avea să recunoască mai târziu, l-au apucat nebuniile şi a scos pacienţii afară dintr-un salon, a smuls mai multe perfuzii şi a ieşit pe geam, în afară, ţinându-se de o ghirlandă ornamentală de iluminat şi de perdeaua de la fereastră.

La aproximativ zece metri de sol, la nivelul III al clădirii, „Căpoi” a scos o bucată de sticlă din buzunar şi ameninţa că se taie. „Îmi tai capul”, striga el, cerând să nu se apropie nimeni de el şi privind pe geam, în salon, să nu intre nici o persoană.

Dramatismul situaţiei a dispărut treptat, odată cu trecerea timpului, iar spectatorii au început deja să râdă pe seama „sinucigaşului”, mai ales că acesta contribuia şi cu replici hilare.

 „Ia un taxi, că îl plătesc eu”, îi spunea, la un moment dat, telefonic, unei persoane pe care o chema la faţa locului.

Două etaje mai jos, chiar sub locul în care se afla Aursulesei, erau scoase afară, la lumină, mai multe ghivece cu cactuşi, şi acest lucru contribuind la râsetele audienţei.

Pompierii au scos mai multe saltele din fosta secţie de dializă şi le-au aşezat chiar în locul în care ar fi putut să cadă bărbatul căţărat pe geamul de la etajul III.

La faţa locului a venit şi şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, colonelul Ion Burlui, care a ordonat să fie ridicată o scară până aproape de locul în care stătea „Căpoi” şi i-a strigat acestuia că poate să coboare oricând doreşte.

Cu telefonul mobil la ureche, ţinându-se doar cu o mână de perdea, Adrian Aursulesei încerca să o aducă pe o anume „Ancuţa”, iubita lui, la faţa locului.

Deşi a întrebat de mai multe ori dacă a venit primarul, la un moment dat, a renunţat şi la această întrebare.

„Nu deschide uşa, că mă dă jos curentu’”, ţipa la cei care vroiau să intre în salon.

 

Convins de o femeie să renunţe

După aproape două ore, o femeie a intrat în salon şi l-a convins pe ”Căpoi” să renunţe la planurile sale.

Ulterior, am aflat că era vorba chiar de persoana pe care Aursulesei venise să o viziteze la spital.

După ce a intrat în salon, tot pe geamul pe care ieşise, a „aterizat” în braţele a doi poliţişti din cadrul structurilor de intervenţie rapidă care l-au dus direct la dubă şi de aici la sediul poliţiei.

„A fost amendat cu 500 de lei la Legea 61/1991, privind tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

 

„Căpoi”, client vechi al poliţiei

Adrian Aursulesei a mai avut de-a face cu poliţia, având antecedente penale.
Nu mai departe de acum trei luni, „Căpoi” a fost implicat într-un scandal la restaurantul „Vama Veche”, atunci când el şi amici de-ai lui s-au încăierat cu mai mulţi agenţi de pază ai RPG Suceava.

Potrivit celor de la RPG Suceava, scandalul ar fi plecat de la faptul că, cu o săptămână înainte, agenţii ar fi intervenit la un scandal pe care „Căpoi” l-a provocat într-un bar, când a sărit cu cuţitul la un client.

Poliţia face cercetări în legătură cu bătaia din martie 2010, persoanele implicate fiind cercetate pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circ la Spitalul Judeţean, cu un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj.
 Vizualizări articol: 3819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Circ la Spitalul Judeţean, cu un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Titlu trimis de
(21 iun 2010, 11:15:29
acest "capoi" a fost vecinul meu. sa se intereseze politia mai bine`,ca a facut mult mai multe delicte,decat scrie aici . Cand il vedea lumea pe strada,nu statea nimeni in fata lui` . Si nu inteleg de ce a facut circu asta` , ca doar din banii pe care ii fura,ar putea sa`si cumpere o casa !
2.   Comic trimis de
(21 iun 2010, 12:09:22
Eu stiam ca pentru casa trebuie sa muncesti, nu sa te arunci de la etaj. Cred ca facea un bine tuturor daca se arunca.
3.   Body jumping! trimis de
(21 iun 2010, 14:27:02
Credeti ca saltelele alea de educatie fizica, intinse de pompieri l-ar fi salvat pe umflatul asta ?laughing
4.   Body jumping! trimis de
(21 iun 2010, 17:16:54
Saltelele alea nu l-ar fi salvat, poate chiar de aceea au fost puse ca sara Capoi pe ele, avand in vedere cate prostii a facut la viatza lui, poate il strangea D-zeu de pe drumuri!
5.   Deci jurnalistii sunt de nota 10 aici :) trimis de
(22 iun 2010, 00:01:06
,,...a smuls mai multe perfuzii si a iesit pe geam, �n afara, tin�ndu-se de o ghirlanda ..."..... ex: ,,eu ies pe geam in afara"laughing esti tare,............ si apoi domnu jurnalist a facut si poze la politistii de la interventie rapida care nu trebuie sa stie nimeni cine sunt ei, sunt acei mascati(care pe caldura asta sa fim sinceri, cine poarta masca de ski?) , domnule jurnalist, sincer? lasa-te de meseriehappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei