Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 feb 2011 - Anul XVI, nr. 35 (4633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Autocar confiscat în Vama Siret

Duminică, 13 Februarie 2011 (18:27:18)

Un autocar a fost confiscat în Biroul Vamal de Frontieră Siret, vineri seară, după ce inspectorii vamali au descoperit că autovehiculul avea confecţionat un rezervor de combustibil artizanal, în care a fost găsită, ascunsă şi nedeclarată, cantitatea de 700 de litri de motorină, informează printr-un comunicat de presă Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DRAOV) Iaşi.

Potrivit purtătorului de cuvânt Liana Barbu, vineri, ora 21:45, la Biroul Vamal de Frontieră Siret, pe sensul de intrare în ţară, a venit de la Cernăuţi un autocar, pentru control vamal, şi se îndrepta spre Botoşani. Autocarul era  înmatriculat în România, iar la volan era un şofer de cetăţenie română.

Rezervorul artizanal, în care se aflau cei 700 de litri de motorină, avea capacitatea totală de 3.000 litri şi era confecţionat prin modificarea structurală a calei de bagaje, din spatele autocarului.

„Conform legislaţiei în vigoare, inspectorii vamali au procedat la sancţionarea contravenţională a şoferului în cauză, cu amendă în valoare de 8.000 lei, au reţinut pentru confiscare întreaga cantitate de combustibil şi autocarul, deoarece avea modificări structurale destinate trecerii frauduloase a frontierei de stat cu combustibil”, se transmite în comunicatul DRAOV Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autocar confiscat în Vama Siret.
 Vizualizări articol: 1060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Autocar confiscat în Vama Siret5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gunoaie sociale trimis de
(14 feb 2011, 01:05:00
CU ASA OAMENI ROMANIA NU VA PROGRESA NICIODATA!!!!! VA MERITATI SOARTA!!!!
2.   Apa de ploaie trimis de
(14 feb 2011, 08:49:58
Cred ca actualele actiuni din vama Siret si mediatizarea lor cu asa promptitudine sunt ecoul arestarilor precedente.Ma-s bucura sa fie ceva de durata.Dar la noi orice minune tine 3 zile...asa ca s-auzim de bine!!!
3.   Curiozitate trimis de
(14 feb 2011, 09:37:52
Cum au determinat vamesii capacitatea totala a rezervorului artizanal ? Cum au depistat ca sunt 700 de l in rezervor ? Cusut cu ata alba totul. Adica se prind ei, instruiti fiind in domeniul economic, ca autocarul are modificata cala si in cala sunt nu stiu cate sute de litri de combustibil ... Hai ma lasi ? Il stiau pe sofer, stiau cu ce se ocupa - ca doar nu trecea pentru prima data. Si cine stie a cui o fi autocarul, poate chiar a cuiva din partidul de la putere. Si nu au mai trecut cu vederea chestiunea, ca un fel de micuta razbunare ... Cine are curaj acum, chiar si din partidul de la putere, sa le spuna ca au gresit confiscand autocarul ? Sunt in stare sa pariez ca asa este !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei