Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 feb 2011 - Anul XVI, nr. 35 (4633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe DN 2

Transport de accesorii auto contrafăcute, interceptat de poliţie, la Buneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O autospecială încărcată cu accesorii auto care urmau să ajungă cel mai probabil pe piaţa din Iaşi a fost trasă pe dreapta de poliţie, pe DN 2, pe raza comunei Buneşti, marfa fiind confiscată de oamenii legii.

Autospeciala în cauză a fost oprită în trafic, joi, în jurul orei 14.15, de către un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava.

La volan se afla un tânăr din municipiul Iaşi, Marius B., în vârstă de 25 de ani, care era însoţit de un alt tânăr, Bogdan B., din comuna ieşeană Miroslava, acesta din urmă recunoscând că marfa transportată îi aparţine şi că nu are documente de provenienţă.

Cei doi au fost duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, unde cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor.

Tânărul a cărui marfă a fost găsită în maşina respectivă are o societate cu obiect principal de activitate comerţul cu piese şi accesorii auto şi deţine un punct de lucru în bazarul din municipiul Iaşi.

În interiorul autospecialei, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, oamenii legii au găsit mai multe tipuri de accesorii auto, printre care unele aveau inscripţionate diferite mărci înregistrate şi protejate în România, fără a deţine certificate de conformitate pentru acestea, susceptibile a fi contrafăcute.  

Accesoriile în cauză, susţine poliţia, constând în suporţi pentru număr, capace pentru jante, brelocuri şi embleme, capace de roţi, având inscripţionate diferite mărci auto şi cu o valoare de piaţă de aproximativ 7.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi a expertizării de către titularii mărcilor.

Administratorul firmei din Iaşi s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

De asemenea, Bogdan B. s-a ales şi cu o amendă de 1500 de lei, după ce, în continuarea verificărilor, au fost depistate mărfuri pentru care tânărul ieşean nu deţinea documente legale de provenienţă (huse de scaun, capace de roţi, ştergătoare, preşuri, cricuri, chei tubulare, folii, etc.), mărfuri în valoare de aproximativ 5000 de lei, care au fost confiscate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transport de accesorii auto contrafăcute, interceptat de poliţie, la Buneşti.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Transport de accesorii auto contrafăcute, interceptat de poliţie, la Buneşti3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei