Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 feb 2011 - Anul XVI, nr. 35 (4633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Descoperire macabră

Dispărut de aproape trei luni, găsit mort, mâncat de animale, într-o livadă în Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cadavrul unui bărbat dispărut de aproape trei luni a fost găsit, joi dimineaţă, în jurul orei 9:00, într-o livadă de pe raza municipiului Fălticeni.

Trupul neînsufleţit era mâncat parţial de animale, cel mai probabil câini comunitari, şi acoperit cu tablă.

Poliţiştii au reuşit să identifice cadavrul, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 51 de ani, Ioan Sasu, din municipiul Fălticeni.
Respectivul locuia de aproape 12 ani fără forme legale pe raza municipiului Fălticeni şi era cunoscut drept consumator de alcool, care lucra cu ziua pe la gospodăriile oamenilor.

Cei care l-au cunoscut pe Ioan Sasu spun că nu l-au mai văzut pe acesta încă de la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut.

Dispariţia bărbatului nu a fost reclamată la poliţie, întrucât rudele lui Ioan Sasu erau plecate la muncă în străinătate. 

Daniel Sasu, fratele bărbatului găsit decedat, susţine că s-a întors de câteva săptămâni în ţară şi a început să se intereseze de soarta acestuia din urmă.

„Am dat de mai multe persoane din anturajul lui care mi-au spus că, prin octombrie anul trecut, exact din ziua în care nu l-au mai văzut, fratele meu a căzut de pe acoperişul unei case la care lucra, iar proprietarul a vrut să-l lase în drum, însă, la insistenţele unor oameni care treceau prin zonă, l-a urcat într-o maşină şi l-a dus nu ştiu unde. Eu cred că, de frică, l-a băgat sub tabla unde a fost găsit şi l-a lăsat să moară acolo, sperând că o să putrezească acolo şi nu o să-i mai dea nimeni de urmă”, ne-a declarat, ieri, Daniel Sasu.

La necropsia cadavrului lui Ioan Sasu, a mai mărturisit fratele acestuia, s-a descoperit un traumatism cranio-cerebral puternic, suferit cel mai probabil prin cădere.

Cercetările în acest caz sunt continuate de judiciariştii Poliţiei municipiului Fălticeni, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul lui Ioan Sasu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dispărut de aproape trei luni, găsit mort, mâncat de animale, într-o livadă în Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 7 voturi
Dispărut de aproape trei luni, găsit mort, mâncat de animale, într-o livadă în Fălticeni4.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei