Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 feb 2011 - Anul XVI, nr. 35 (4633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Flutur vrea răspunsuri la ancheta privind tranzacţiile cu terenuri din zona Metro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliul Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a solicitat prefectului judeţului, Sorin Popescu, o serie de clarificări în problema tranzacţiilor cu terenuri care au aparţinut Staţiunii de Cercetări, în zona magazinului Metro. Flutur a spus că a făcut această solicitare după ce sute de persoane din întreg judeţul au venit în audienţă pentru a reclama diverse probleme funciare.

„Am solicitat o informare cu privire la stadiul retrocedărilor de terenuri şi verificarea ingineriilor funciare reclamate de populaţie. Şi solicit public lămuriri despre dosarul terenurilor de la Staţiunea de Cercetări, de lângă Metro. Asta pentru că este un dosar care a zăcut prea mult”, a declarat Flutur.

În opinia acestuia, populaţia judeţului Suceava ar trebui să ştie cine au fost beneficiarii ingineriilor funciare cu terenurile din zona Metro.

„Pe mine mă interesează ca populaţia să afle exact ce s-a întâmplat acolo şi care au fost ingineriile funciare şi cine sunt vinovaţii. Şi justiţia este cea care trebuie să verifice. Foarte important este că s-au tergiversat foarte multe procese de retrocedare, iar ca preşedinte al Consiliului Judeţean primesc în audienţă sute de oameni care vin şi se plâng de acest lucru”, a mai spus Flutur.

El a mai adăugat că o altă problemă care trebuie rezolvată este cea a retrocedărilor terenurilor de sub luciu de apă, în condiţiile în care mulţi suceveni se plâng că procesele pe care le au în instanţă se prelungesc foarte mult.

 

Campanie împotriva pirateriei din transportul rutier de persoane

Pe de altă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a mai afirmat că a solicitat prefectului Sorin Popescu să ia măsuri împotriva pirateriei din transportul rutier de persoane. Gheorghe Flutur a declarat că un număr mare de persoane care vin în audienţă reclamă faptul că nu primesc bilete de călătorie de la transportatorii auto. Flutur a spus că în acest fel transportatorii auto nu plătesc taxele şi impozitele către bugetul de stat.  Şeful administraţiei judeţene a mai precizat că a solicitat Prefecturii ca în acţiunea împotriva pirateriei din transportul rutier de persoane să fie cooptaţi şi reprezentanţi ai Autorităţii Rutiere Române, Gărzii Financiare şi Poliţiei Rutiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea răspunsuri la ancheta privind tranzacţiile cu terenuri din zona Metro.
 Vizualizări articol: 1104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Flutur vrea răspunsuri la ancheta privind tranzacţiile cu terenuri din zona Metro5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(12 feb 2011, 11:13:37
Cândva era multă iubire , Flutur era adorat
Lumea pe stradă vorbea , spera , iubea
Dar totul s-a ruinat , ce s-a întâmplat ?
De ce s-a înlocuit iubirea cu ura ? ? ?

Eu nu l’am îndrăgit , patetic mi’a fost şi’atunci
Dar oamenii care’l îndrăgeau de ce’l urăsc acum ?
Logic , ar trebui ( dacă l’ai votat ) să nu te plângi
M’am înşelat crezând că rămăşiţa bucovineană’i ... scrum

Flutur e pupila lui Băse printre noi
E preşul din faţa lui Udrea , e micul licurici
Dragii mei , l-aţi iubit şi’acum îi declaraţi război ?
Nu’nţeleg asta nici cu ceară să mă pici !
1.1  RE: * trimis de
(13 feb 2011, 11:54:27
iar te fugareste inteligenta ?
2.   Curiozitati trimis de
(12 feb 2011, 11:23:03
si pe mine,ca si pe multi alti suceveni ,ma intereseaza cine este colectorul principal al mitei din contrabanda cu tigari de la vama siret.va manifesta seful c.j.si ceilalti parlamentari din judet(in special din cei de la putere) acelasi interes sa aflam raspunsul?si tacerea este un raspuns.
3.   Asteptare justificata ! trimis de
(12 feb 2011, 13:19:49
De fapt si de drept oameni cu functii de conducere a judetului ar trebui sa cunoasca ce se intampla in toate domeniile de activitate . Pana la urma cred ca se va da publicitatii toate descoperirile care vor rezulta di anchetele in curs . Dopa parerea mea ar fi pacat ca sa fie amestecati in aceasta problema si persoane care ne reprezinta .
4.   Haha trimis de
(12 feb 2011, 13:19:55
Dar de ce nu vrea ancheta si la terenurile de unde e Carrefour Shoping City Suceava., De ce nu unde e si Iulius Mall... etc.... de ce numai pentru alea din zona Metro?happy S-a prins cineva?
4.1  RE: Haha trimis de
(13 feb 2011, 11:53:30
pentru ca la Metro a fost implicat PSD-ul
4.2  RE: Haha trimis de
(13 feb 2011, 11:58:10
Cat despre celelalte tranzactii unde a fost implicat PDL-ul... asteapta ca acestia sa piarda alegerile si o sa apara si dosarele de ancheta. Deocamdata, atata timp cat PDL-ul este la putere, vor fi anchetate numai cazurile in care sunt implicati cei de la PSD.
5.   ... trimis de
(12 feb 2011, 13:30:25
Vai dom' Flutur. Ma dezamagiti. Eu credeam ca sunteti si PREFECT ! Pana acum nici nu stiam ca mai exista functia de PREFECT in judetul Suceava. Cum naiba?

ps: daca nu era impolicat psd-ul la Metro chiar credeti ca l-ar fi durut undeva pe mos Flutur ?
6.   METRO trimis de
(12 feb 2011, 14:29:05
Domn Georgică Fluturaș de ce nu ordoni cercetări și la retrocedarea pădurilor, sau privind gripa aviară, care a fost o maladie născocită pe cînd erai mare ministru al agriculturii, ocazie cu care ai omorît mii de găini ai unor amărîți de țărani iar toate primăriile din judet au fost obligate să procure material dezinfectant și materiale de protecție de la o firmă din Ploiești, parcă în Suceava nu se găsea formol halate și cizme......
7.   Pacalituuuuuuuuuuuuuuu trimis de
(12 feb 2011, 16:28:21
CORECT
Am si eu CERTIFICAT DE ACTIONAR,la fostulMOBSTRAT,unde a rasarit CARREFOURUL,deci ar trebui sa-mi ridic profitul,nu?
Sau,si ala e la ms. FLUTUR.
Dupa cate se aude prin gura targului,poate v-va veni zi ziua aceea in care sa dati socoteala toti cei care ne furati si ne PACALITI.
dumnezeu vede,si roata e rotunda,stimabililor FLUTUR,LUNGU,BALAN,ETC.
8.   Din nou... trimis de
(12 feb 2011, 16:47:08
Din nou, total neinspirat domnul Flutur! De ce ce cere cu atat intarziere, la aproape 3 ani de la castigarea functiei de Presedinte al CJ? Si de ce tocmai acum cand e fierbinte cazul vamii Siret? Si de ce prefectul n-a facut-o pana acum, se stie doar ca este numit de domnul Flutur si executa ordinele sale? Si nu numai atat, sunt enorm de multe intrebari la care dl Flutur ar trebui sa dea raspunsuri clare si precise,dar cum spuneam, este din ce in ce mai neinspirat si o ia pe dupa cires. Am si acum o cutie de chibrituri cu poza domnului Flutur si cu sloganul '' Arde-i pe corupti!'' Las la o parte sinistra chemare, asemanatoare cu cea de pe timpul lui Dej '' Arde-l pe taran cu bota, da-i la cap si ia-i recolta!'', dar ma intreb pentru cine sa tin aceste chibrituri?! Cam multi portocalii ar fi incendiati.
9.   Raspunsuri trimis de
(12 feb 2011, 17:01:33
Sa ceara musiu Flutur raspunsuri privind implicarea lui in traficul cu tigari. Acest fapt a fost chiar afirmat de un coleg al prea fudulului Flutur, nea Oltean, mare mahar PDL-ist.
Abia astept sa vad vamesii suceveni care-l vor baga indirect evident (a se vedea schema sahului din spaga vamilor).
10.   HOTU STRIGA HOTII trimis de
(12 feb 2011, 17:40:12
Dar cu pamantul de sub EGGER si SCHWIEGHOFER luat cu acte false de la cetatenii din SATU MARE de ce nu spune cata mita a luat Dl FLUTUR si cui i-a dat-o? poate lui Basescu? sau a tinut-o doar pentru el?
11.   Gheorgeh mai gheorghe trimis de
(12 feb 2011, 21:26:18
O ANCHETA,PRIVIND MITA ELECTORALA A CULORII PORTOCALII,A GRIPEI AVIARE... A DEFRISARILOR DE PADURE DIN JUDETUL SUCEAVA..SI A MAFIEI MINISTERULUI AGRICULTURII SI PADURILE, PRIVIND APROBARILE DE DEFRISARI, INAINTE DE TERMEN SI DE LIMITA LEGALA...PE CIND ??
POATE SA TE MAI RABDE PAMINTUL COMUNIST CE ESTI!
12.   ZARONE trimis de
(12 feb 2011, 21:28:11
FLUTUR = ZARONE AL ROMANIEI!!!
13.   * trimis de
(13 feb 2011, 08:58:36
Decând gunoiul din vama Siret
Pluteşte în prezent day
Faraonul Flutur , cu nasu’n piept
Se leapădă de ,, vameşii ’’ săi

Fuziune prin absorbţie făcu
Cu trompa la buget
Faraonu’ cu greu mai poate acu’
Să’şi mai umfle al său piept

Eu încă mai sper şi mai aştept
Pentru ca Bucovina cocotieră
Să’şi găsească drumul drept
Fără ,, portocaliul ’’ ce ne’nconjoară

În leagănul fluturilor s-a instalat
Un haos ce l-a ... înspăimântat
13.1  RE: * trimis de
(13 feb 2011, 11:55:21
vad ca fugi repede
14.   Apreciere trimis de
(13 feb 2011, 14:02:50
ABCDARU-LE Sa sti ca imi era dor de poezia ta CRETINA, DE CE NU INCERCI ALTCEVA?
Incearca genul "Iti Piti iesi la tabla Nu stiu lectia domnisoara" cred ca ti se potriveste. Succes!
14.1  RE: Apreciere trimis de
(13 feb 2011, 15:33:30
nu poate fi o nenorocire mai mare pentru oamenii liberi decat pierderea libertatii cuvantului (...) paradoxul e ca unii sustin cu comvingere niste prostii , pe aici , desi nu au comvingeri deloc...

p.S. e buna si banalitatea pana la un punct
15.   100% adevarat trimis de
(13 feb 2011, 16:31:29
Cred ca asta e singurul articol la care vad ca oamenii posteaza comentarii fondate si au inteles ideea... si anume aceea de ce nu se ancheteaza si celelalte zeci de tranzactii din oras prin care bunuri si locuri publice sau apartinand statului au fost instrainate dupa 2004. Sper din tot sufletul ca intr-un final sa se faca si in Romania dreptate dar pentru TOTI nu doar pentru cei din garda veche, vine el anul 2012 indata... dar cine stie ce ne asteapta in continuare.
16.   Defazat? trimis de
(13 feb 2011, 16:50:21
Postez acest comentariu dupa ce l-am auzit pe dl Flutur cu un discurs cu totul defazat, discurs ce se potrivea perfect momentului cand accedea la putere, dar nu acum cand are deja de 6 ani puterea in mana!!! Ceva se intampla, intrucat dl Flutur avea discursuri inspirate pe lupta anticoruptie, ori acum cand are de dat raspunsuri clare despre ce s-a intamplat in perioada conducerii de catre dumnealui a judetului Suceava, o tot da de-a cotitelea. Repet, ce-a facut pentru aducerea de fonduri in judetul Suceava este obligatia sa fata de juramantul dat la investirea in functie si va fi analizat la momentul oportun, dar aceasta nu-i da dreptul sa protejeze acte mari de coruptie si sa-si imbogateasca ultrarapid (in nici 3 ani) rude si prieteni dintre care unii cica ar fi proprietari-paravan.
16.1  RE: Defazat? trimis de
(14 feb 2011, 09:27:36
Vine vremea tuturor, fara nici o indoiala. Fiecare va primi dupa cum merita. Discursul e total aiurea si se citea in voce ca ceva se intampla si omul are ceva de ascuns. In momentele astea cel mai bine e sa stai sa-ti vezi de treaba ta. Dar daca stii ca adversarul te are la mana, cum poti sa stai linistit ? Si atunci iesi la televizor si o faci de mamaliga - nu cea din varful unditei lui Adrian Nastasă - observati acel "ă" de la urma. Observ ca litera "e" cam dispare din cuvintele pronuntate de presedinte.
17.   Aceste iesiri nervoase... trimis de
(13 feb 2011, 17:01:23
Aceste iesiri nervoase, cu acuzatii in dreapta si-n stanga pentru fapte comise de altii si care puteau fi clarificate in cei 3 ani de cand dl Flutur stapaneste total judetul Suceava, nu numai ca sunt neinspirate, dar maresc suspiciunile ca dl Flutur ar pastori multe din afacerile necurate desfasurate in aceasta perioada. Domnul Flutur nu mai este credibil cand vorbeste de anticoruptie, atat timp cat ascunde cu inversunare fapte clare de coruptie comise de lideri judeteni ai PDL si atat timp cat nu raspunde deloc la intrebarile ce i le pun oamenii prin scrisori sau chiar si in aceste forumuri, privind coruptia din ce in ce mai extinsa in judet.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei