Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Vatra Dornei

Un bărbat căzut în stradă din cauza unei crize de inimă, dus cu elicopterul la Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un elicopter SMURD a aterizat marţi, la Vatra Dornei, pentru a prelua şi transporta la Iaşi un bărbat de 67 ani, care a leşinat în stradă după ce a suferit o criză cardiacă.

Pacientul, Vasile D., a fost găsit în stare de inconştienţă pe strada Unirii, din municipiul Vatra Dornei, în jurul orei 12.00, de trecători, care au apelat numărul de urgenţă 112.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului şi a resuscitat victima, în timp ce datele referitoare la starea sa de sănătate erau transmise la Centrul de Telemedicină Iaşi. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a fost internat în secţia Medicală. Câteva ore mai târziu, un elicopter SMURD, trimis de la Iaşi, la solicitarea Centrului de Telemedicină, care a considerat că este vorba de un caz foarte grav, a aterizat la Vatra Dornei pentru a prelua pacientul şi a-l duce în centrul universitar, la Spitalul de Urgenţă "Sf. Spiridon".

Pentru transportul bărbatului de 67 ani au intervenit şi pompierii din Vatra Dornei, în condiţiile în care acesta era supraponderal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat căzut în stradă din cauza unei crize de inimă, dus cu elicopterul la Iaşi.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un bărbat căzut în stradă din cauza unei crize de inimă, dus cu elicopterul la Iaşi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O speranta in mai bine..... trimis de
( 6 ian 2011, 14:08:09
Am citit articolul si m-am gandit daca se cade sa-mi exprim trairile....m-am gandit,m-am razgandit si totusi....Sunt mandra pentru ca sotul meu ,prin profesionalismul de care a dat dovada intotdeauna,printre multe alte obligatii profesionale,salveaza vieti.Ma tot intrebam si n-am reusit sa-mi dau raspunsul...de ce pilotii,medicii daca gresesc, se poate opri viata,iar mediocrii isi bat joc de lume negandindu-se la nimic....Dar puterea Divina ne tine pe toti,cu bune,cu rele.
In noul an ar trebui ca fiecare sa intre inlauntrul sau si sa fie corect cu el insusi-sa-si faca o evaluare-si poate lucrurile vor merge mai bine din toate punctele de vedere.
Un 2011 mai bun pentru toti sucevenii mei,traiti in intelepciune,credinta adevarata si sanatate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei