Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Surprinzător

Zeci de suceveni au venit de la 6 dimineaţa pentru a plăti taxele şi impozitele locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Aproape 1000 de suceveni au înfruntat gerul pentru a plăti taxele şi impozitele locale din prima zi în care s-au deschis ghişeele şi casieriile Primăriei Suceava, iar unii dintre ei au ţinut morţiş să fie primii, motiv pentru care au venit cu noaptea în cap, când nici măcar nu era deschisă instituţia.

Spre surprinderea poliţiştilor comunitari care se aflau de gardă la sediul Primăriei Suceava, contribuabilii au început să se adune în faţa uşii încă de pe la 6.00 dimineaţa, în vreme ce programul de lucru cu publicul începe abia de la ora 08.00. Pentru a nu-i lăsa să aştepte afară, unde se înregistrau temperaturi foarte scăzute, de aproximativ - 15 grade Celsius, poliţiştii comunitari le-au dat drumul în holul instituţiei.

Astfel, cei aproximativ 30 de suceveni care s-au grăbit să fie prezenţi în faţa ghişeelor primăriei înainte de începerea programului de lucru au fost primii care şi-au achitat taxele şi impozitele locale pe anul în curs.

 

Primarul Sucevei, primul care a plătit impozitele cu cardul

La fel ca şi în ceilalţi ani, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi-a plătit taxele şi impozitele datorate la bugetul local chiar din prima zi, de această dată folosind facilitatea nou introdusă, de plată cu cardul, la POS-urile instalate la ghişee.

“Trebuia să plătesc 295 de lei şi am plătit doar 281,5 lei pentru că am beneficiat de reducerea de 10%. Am plătit pentru apartament, pentru autoturismul Skoda şi taxa de ecologizare (salubrizare) pentru două persoane, pentru că soţia şi fiul având firme, plătesc pe firme, adică taxa mai mare”, a explicat Lungu.

Edilul sucevean mai are de plătit impozite pentru locuinţă şi teren şi în oraşul Salcea, dar acolo impozitul pe clădire îi va fi majorat cu 65%, fiind vorba de a doua proprietate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de suceveni au venit de la 6 dimineaţa pentru a plăti taxele şi impozitele locale.
 Vizualizări articol: 1641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Zeci de suceveni au venit de la 6 dimineaţa pentru a plăti taxele şi impozitele locale5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inseamna ca ma e de ,,muls'!!! trimis de
( 6 ian 2011, 21:36:19
Sub lozinca ,, Sa Platiti (din ce in ce mai) Bine''!, va urez si eu din inima, un sincer si calduros sa crapati bine cu exact ceea ce a votat majoritatea rromanilor. Sa nu cumva sa ridicati capul sau vocea, ci din potriva doar partea dorsala in fata ciocoilor. Romani nenorociti, cine vreti sa ia atitudine, daca nu voi????- ungurii???
Cu asemenea popor..... ne meritam soarta! Profesori, sustinatori ai intaiului reformator al tarii, cum va este??? compuneti deja ode in cinstea primului marinar????
.... Prosti ..prosti...dar multi!!!!
Sa iesiti la ,,produs'' sa scoateti guvernul cu zero creier din criza, ca nu mai au bani ce sa fure ... nu stiu ce sa mai zic la niste maimute cretine inerte ???? (desi se stie ca se fura si din putinul nostru, toata lumea nu zice nimic),
2.   Fraieri trimis de
( 6 ian 2011, 21:48:50
Daca era de luat intelegeam...da' sa platesti taxe?si sa stai la coada pt asta...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei