Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eforturi concretizate

Şcoli modernizate la Dumbrăveni, în plină criză economică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducea Primăriei Dumbrăveni a reuşit să se descurce onorabil în plină criză economică, iar pe ultima sută de metri în buget au intrat nu mai puţin de 600.000 de lei. Jumătate din bani provin dintr-o sponsorizare oferită de Hidroelectrica, sume care vor fi direcţionate pentru modernizarea a două şcoli din comună, în care învaţă în jur de 1.400 de elevi.

La Grupul Şcolar din Dumbrăveni se va înlocui învelitoarea actuală cu tablă lindab, se va realiza anveloparea şi se vor executa lucrări interioare. Lucrări importante vor avea loc şi la Şcoala Nr. 1 din Dumbrăveni, unde din banii proveniţi din sponsorizarea de 300.000 de lei se vor înlocui toate uşile interioare şi se va înlocui actualul parchet.

„Materialele necesare pentru cele două şcoli sunt deja achiziţionate, iar când ne va permite vremea vom începe şi lucrările. Nu am investit în drumuri, cu scopul de a câştiga capital electoral, ci am preferat să ne axăm pe şcoli, pentru că educaţia contează cel mai mult”, a declarat Ioan Pavăl, primarul comunei Dumbrăveni.

Trebuie menţionat că anul trecut, Primăria Dumbrăveni a obţinut, în total, din sponsorizări, aproape 750.000 de lei, bani necesari pentru investiţii în Dumbrăveni, dar şi în Sălăgeni.

 

Bani de la Guvern, veniţi la sfârşit de an

Tot în luna decembrie, în bugetul Primăriei Dumbrăveni au intrat 300.000 de lei din partea Guvernului României. Suma a fost alocată cu sprijinul unor parlamentari suceveni şi s-au împărţit pentru alte proiecte derulate în comună.

Este vorba de amenajarea unor drumuri comunale în satul Sălăgeni, partea de cofinanţare a primăriei pentru anveloparea unor blocuri, dar şi finanţarea unor reabilitări la biblioteca din comună şi dispensarul comunal, inclusiv împrejmuiri cu garduri.

Şi din partea Consiliului Judeţean Suceava au venit ceva bani pe ultima sută de metri. Este vorba de 10.000 de lei, bani direcţionaţi pentru achitarea unor facturi restante ale unităţii medico-sociale din Dumbrăveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoli modernizate la Dumbrăveni, în plină criză economică.
 Vizualizări articol: 1531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şcoli modernizate la Dumbrăveni, în plină criză economică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei