Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 6 – 12 ianuarie

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

În fiecare zi, de luni până vineri, începând cu 10 ianuarie, din luna aceasta, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava invită copii, bone, părinţi şi bunici, la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.
Prietenul copiilor, clovnul Bobo, vă aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

 

Joi, 6 ianuarie

A.S.U.S. Student Come Back party

Program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea Clubului Babylon Suceava.

Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco rezident Club Babylon Suceava. Petrecere întreţinută de super animatoare! Program nerecomandat minorilor!

 

Romanian retro party, la Padrino

Cea mai tare petrecere marca Padrino - Romanian retro party. „Încercăm să vă ducem în anii 90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hit-uri româneşti din acele vremuri Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15% , după ora 24:00”, spun organizatorii petrecerii. Rezervări  la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

 

Vineri, 7 ianuarie

Ladies Night, la Padrino

Padrino face cinste cu câte un cocteil din partea casei pentru primele 50 de doamne/domnişoare, începând cu ora 22:30. Petrecere pe cea mai bună muzică de pub din oraş, alături de DJ Verony. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro
 

Festivalul „Folklung”, la Pub Boem –La Fierărie

Festivalul „Folklung” continuă, începând cu ora 21:00, la Pub Boem –La Fierărie, cu concurenta Mirona Pascu, studentă în anul II la Jurnalism, în Cluj-Napoca. Invitatul special al serii este Mihai Călian, care a început să cânte la festivalurile folk acum doi ani. În prezent, face parte din trupa Maya, alături de care cântă compoziţiile sale, completate de ceilalţi colegi de trupă. Gazda serii de folk este Adrian Beznă. Un bilet la „Folkung” este cinci lei, banii fiind o donaţie către fondul de premiere al festivalului. Înregistrările video de la serile Folklung, de la Pub „La Fierărie”, pot fi urmărite pe site-ul www.monitorulsv.ro.

 

Poemele iernii, la Clubul de Lectură

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi, Librăriile Alexandria organizează sesiunea a X-a a Clubului de Lectură pentru Copii "Prinţul Fermecat" şi a Cenaclului Scriitorilor – Copii.

Întâlnirea va avea loc începând cu ora 18:00, în Sala de Arte a Bibliotecii Bucovinei, şi va oferi surpriza unui eveniment special: Poemele iernii, de Vasile Alecsandri (n. 21 iulie 1821, Bacău — d. 22 august 1890, Mirceşti, judeţul Iaşi).

 

 

Sâmbătă, 8 ianuarie

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "New Talents" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Hansel şi Gretel". Accesul este gratuit!
După program, copii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei, şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

 
 

Club Life cu Dj Cioco, în Club Babylon

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului Club Life! Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club, pregătit special de Dj Cioco, şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava, urmat de un show de lumini ameţitor. În weekend, continuă şi ofertele la vodkă şi whisky! Petrecere întreţinută de super animatoare! Program nerecomandat minorilor! În toate serile acestei săptămâni, oferte speciale pentru cei ce poartă numele de Ioan sau derivate din acesta.

 

Petrecere în Office`s Club

Petrecere maximă în Office`s Club. La platane este Dj Killer. Rezervări: 0735 168 111.

 

 

Marţi, 11 ianuarie

Marţea Veselă, la Padrino

Nu uitaţi de "Marţea Veselă", la Padrino. Oferite: saxo, piano, dj, flair show, cocteiluri din partea casei -  Padrino. Rezervări la 0742 365 859. www.restaurantpadrino.ro, Restaurant Padrino, 0330 112116.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei