Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

Prins beat la volan, deşi avea permisul anulat, tot pentru alcool

Joi, 6 Ianuarie 2011 (16:07:52)

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din oraşul Vicovu de Sus a fost prins beat la volan, el neavând nici permis de conducere, care îi fusese anulat pentru aceeaşi infracţiune: conducerea unui autovehicul pe un drum public sub influenţa băuturilor alcoolice. S-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, puţin după ora 2.00. 
La acea oră, o patrulă de la Poliţia oraşului Vicovu de Sus a oprit în trafic, pe DN 2E, în zona Plai, o maşină la volanul căreia se afla o veche cunoştinţă a oamenilor legii, Gigel B., în vârstă de 46 de ani. Acesta, precizează poliţia, era în vizibilă stare de ebrietate, cu halenă alcoolică. Individul a refuzat atât verificarea cu etilotestul, cât şi deplasarea la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, astfel că i s-a întocmit dosar penal. 
Poliţia precizează că bărbatul nu mai posedă permis de conducere de anul trecut, când acesta i-a fost anulat pentru că fusese prins beat la volan, cu o concentraţie de peste 0,80 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere i-a fost anulat, precum şi refuzul conducătorului auto de a se supune recoltării probelor biologice de sânge”, a precizat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins beat la volan, deşi avea permisul anulat, tot pentru alcool.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prins beat la volan, deşi avea permisul anulat, tot pentru alcool5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei