Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tot după gratii

Grupul Iova - Căsuţă, a treia lună de arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultima grupare importantă trimisă în arest de judecători la cererea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava privind contrabanda cu ţigări a primit ieri o nouă veste proastă. Tribunalul Suceava a decis să prelungească cu încă 30 de zile mandatele de arestare emise încă din luna noiembrie a anului trecut pe numele a patru persoane. Este vorba de regele manelelor Paul Iova, cunoscut şi sub numele de „Ion Petrişor”, dar şi de alte trei persoane: Gheorghe Plăcintă, zis „Ghiţă”, de 44 de ani, Ioan Sava, zis „Căsuţă”, de 39 de ani, ambii din Fălticeni, şi Mihail Mihai, zis „Mişa”, de 31 de ani, din Siret.

Soluţia de ieri a Tribunalului Suceava nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Suceava.

În acelaşi dosar au mai fost arestate iniţial şi alte persoane. Mihai Vicovanu, de 39 de ani, din Fălticeni, Constantin Varga, de 58 de ani, din Bucureşti, Adrian Eftin Dumitru, de 51 de ani, din Sighişoara, Cristinel Şoitu, de 42 de ani, din Târgu Mureş, şi Alexandru Nagy, de 51 de ani, din Turda, nu au stat prea mult în arest, Curtea de Apel Suceava eliberându-i după numai câteva zile.

Toţi cei nouă au fost ridicaţi de anchetatori fie pentru că au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să pună la punct detalii ale unor tranzacţii cu ţigări de contrabandă, fie în urma unor descinderi şi percheziţii.

Cu ocazia acestor acţiuni, oamenii legii au ridicat 1.957.360 bucăţi ţigarete (97.868 pachete de ţigări), în valoare de piaţă 880.812 lei, s-au indisponibilizat cinci autoturisme, cu o valoare de piaţă de 210.000 euro, 30 telefoane mobile, 92.959 de lei şi 6.380 de euro.

De remarcat că regele manelelor, organizatorul concursului „Miss Piranda”, este la a doua arestare la Suceava. Paul Iova fusese arestat în vara anului trecut şi eliberat după numai o lună, dar i s-au stabilit o serie de interdicţii, printre care şi aceea de a nu lua legătura cu alte persoane cercetate în vechiul dosar de contrabandă cu ţigări.

În ciuda acestei interdicţii, „Ion Petrişor” a fost prins, într-un restaurant din Bucureşti, la masă cu Mihai Vicovanu, care fusese şi el arestat şi eliberat în dosarul de contrabandă de ţigări din vară. Cei doi, împreună cu Ioan Sava „Căsuţă” negociau vânzarea a 252 de baxuri de ţigări de contrabandă, dar tranzacţia a fost întreruptă de Crima Organizată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul Iova - Căsuţă, a treia lună de arest.
 Vizualizări articol: 757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Grupul Iova - Căsuţă, a treia lună de arest5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ghici.. trimis de
( 6 ian 2011, 14:22:00
astia tot cate 15-18 ani de puscarie vor primi????nu ca nu sunt locuri in puscarie in primul rand si in al -2-lea rand ,va ramane politia de frontiera [cu ceva exmilitieni]fara personal

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei