Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cum să avem o inimă sănătoasă

Inima este supusă unui efort permanent şi odată cu înaintarea în vârstă, capacitatea ei de efort scade prin afectarea vaselor de sânge şi prin scăderea cantităţii de coenzima Q10 pe care o poate sintetiza ficatul. Persoanele care au fost în plus victimele tratamentelor cu statine pentru reducerea nivelului de colesterol sunt şi mai grav afectate, deoarece aceste tratamente reduc şi ele producţia internă de coenzima Q10.

Tratarea şi prevenţia bolilor cardiace presupune în primul rând o creştere a capacităţilor energetice ale muşchiului cardiac, pentru a permite o funcţionare mai eficientă. În acest sens, noi recomandăm utilizarea asociată a mai multor substanţe.

În primul rând, Coenzima Q 10 în cele două forme : hidrosolubilă, care acţionează în părţile apoase ale ţesuturilor (Coenzima Q10 în suc de Aloe cu L-Carnitină). Rolul sucului de Aloe este de a stimula pătrunderea în organism a substanţelor active, Coenzima Q 10 care acţionează în interiorul celulelor stimulând producţia energetică a mitocondriilor, iar L-Carnitina este cea care favorizează utilizarea grăsimilor pentru producerea de energie şi de aceea este folosită şi separat pentru reducerea obezităţii.

Un alt produs cu acţiune sinergică pentru sănătatea cardiacă este Coenzima Q10 cu capsicum tot în formă hidrosolubilă. Această combinaţie terapeutică poate fi utilizată în: hipertensiune arterială, insuficienţă cardiacă, creşterea rezistenţei la efort a cardiacilor, prevenirea şi tratamentul diabetului zaharat, boala Alzheimer, tratamentul paradontozei, încetinirea procesului de îmbătrânire. Capsicum este un tonic cardiac şi un excelent remediu pentru vasele de sânge, ducând la o încălzire prin intensificarea circulaţiei sângelui, la o remarcabilă creştere a oxigenării celulare şi, implicit, la reducerea acidităţii intracelulare şi a lichidului interstiţial, care constituie un factor de instalare a diferitor procese degenerative, cum sunt cele reumatismale sau cancerigene.

Cealaltă formă de Coenzima Q10 este forma liposolubilă care acţionează în părţile grase ale ţesuturilor şi este bine să fie asociată cu lecitina care favorizează penetrarea barierei hemato-encefalice de către substanţele asociate permiţând, astfel o îmbunătăţire a funcţiilor cerebrale.

Asocierea acestor substanţe cu extractul de Ginkgo Biloba care dilată vasele de sânge ducând la un fenomen de irigare suplimentară şi de protecţie antioxidantă, este foarte importantă pentru reducerea pericolului de infarct miocardic, moarte subită şi accident vascular cerebral.

Toate informaţiile prezentate în acest articol, trebuie utilizate sub directa îndrumare a unui specialist.

 

Psih. Mihai MOISOIU

psiholog – psihologie clinică

terapeut - terapii alternative

Tel: 0753937223

Mail: training.reality@gmail.com

 

Dr. Roxana IONESCU

medic primar

specialist terapii alternative

director medical policlinica Medicer

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să avem o inimă sănătoasă.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cum să avem o inimă sănătoasă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei