Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Comisia din Penitenciarul Botoşani a aprobat eliberarea lui Severin Tcaciuc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Severin Tcaciuc este la doar câteva zile de eliberarea din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani, după ce Comisia de eliberări condiţionate a constatat că acesta îndeplineşte condiţiile legale. Subcomisarul Iulian Dărângă, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Botoşani, a confirmat că în cadrul Comisiei de eliberări condiţionate s-a luat o decizie favorabilă lui Severin Tcaciuc.

„Comisia a constatat că sunt îndeplinite condiţiile legale pentru eliberare, dar ultimul cuvânt îl vor avea magistraţii de la Judecătoria Botoşani. Dosarul a fost trimis acestei instanţe, care urmează să stabilească un termen de judecată şi să se pronunţe cu privire la soluţia adoptată în cadrul Comisiei”, a declarat subcomisarul Dărângă.

Practic, dacă şi Judecătoria Botoşani va fi de acord cu eliberarea condiţionată, la începutul săptămânii viitoare Severin Tcaciuc va pleca acasă.

Afaceristul sucevean a mai intrat în Comisia de eliberări condiţionate pe 29 decembrie 2010, dar la acea vreme cererea sa a fost respinsă pe motiv că nu a executat fracţia de pedeapsă care să-i permită plecarea din puşcărie. De altfel, contactată telefonic la sfârşitul anului trecut, directoarea adjunctă a Penitenciarului Botoşani, comisarul Cristina Livadaru, preconiza soluţia de ieri a Comisiei de eliberări condiţionate.

 

Stă în Penitenciarul Botoşani din august 2009

Severin Tcaciuc este încarcerat la Botoşani din august 2009, când statul austriac a acceptat cererile de extrădare formulate de statul român. Pe numele lui Severin Tcaciuc s-au pronunţat mai multe condamnări, pentru fapte diferite, respectiv ultraj, furt calificat şi câteva infracţiuni de evaziune fiscală, cu prejudicii de zeci de miliarde de lei vechi la bugetul de stat. Arestat iniţial în mai 2001, Severin Tcaciuc a fost eliberat şi rearestat succesiv de mai multe ori, pentru ca la mijlocul lui decembrie 2001 să fie eliberat din nou. Ulterior, după un scandal în care poliţiştii suceveni s-au făcut de râs şi l-au scăpat din Hotelul Bucovina, Severin Tcaciuc reuşind să fugă pe o scară aşezată la un geam, afaceristul s-a internat într-un spital din Bucureşti. Pe 28 februarie 2003 el a fugit din ţară cu câteva minute înainte de a fi dat în consemn la frontiere, eveniment ce a dus la demiterea conducerii Poliţiei Suceava de la acea vreme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisia din Penitenciarul Botoşani a aprobat eliberarea lui Severin Tcaciuc.
 Vizualizări articol: 1456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
Comisia din Penitenciarul Botoşani a aprobat eliberarea lui Severin Tcaciuc4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   *** trimis de
( 6 ian 2011, 11:11:02
LIBERTATEA e ... relativă
Poate fi ’’la liber’’sau...dimpotr
Când ai ajuns pe latura vieţii abrazivă
Sari cu banu’ şi...se rezolvă

Cândva’l credeam băiat deştept pe nenea ăsta
Dar m’am maturizat(eu..sau el) cu vârsta
2.   "DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT"! trimis de
( 6 ian 2011, 11:38:30
...spune un verset din Bibile ! Din cate stiu,respectivul personaj "a cochetat" cu cultul penticostal in anii lui de glorie si,probabil a si fost ajutat intr-o masura mai mare sau mai mica sa se ridice din mocirla saraciei si al anonimatului!Ba, mai mult,la fostul targ de masini, de la Cumparatura, scrisese cu litere de-un metru,un verset biblic : ..."EU SI CASA MEA VOM SLUJI DOMNULUI"...Numai ca,atunci "cand slujesti" Domnului , FACI NUMAI CEEA CE TE INVATA DOMNUL SA FACI !Nu faci lucrurile "CELUILALT DUMNEZEU",(care ,din pacate, stapaneste cu mare putere peste intreaga lume),facand fel de fel de tampenii care IL DEZONOREAZA pe cel despre care zici CA-TI ESTE ,TATA,STAPAN SI MANTUITOR ! El nu se va lasa batjocorit,asa cum cred unii,care,avand o stampila-n frunte cu numele de "crestin",dar traieste ca un pagan,daca-i da dreptul preotului la spovedanie,a si primit "viza"pt. RAI,luind-o de la capat cu pacatele...Mare ratacire,mare!
3.   ADEPTII SATANEI! trimis de
( 6 ian 2011, 12:06:18
-acest individ , adeptul cultului lui dracu, ca multi alti satanisti cum ar fi FRATII TETEL, Chistocul de UNGUREANU de la DMV, CORNEA de la DENIS, etc, sunt niste haimanale fatarnice, care nu au nici o treaba cu biblia doar de fatada, in reste sunt niste jigodii lipsite de cel mai elementar lucru (bunul simt) nu ar avea ce cauta in libertate si nici in societate. adunati toti si in delta pe o insula cu ADEPTII DRACULUI nu a lui HRISTOS.
3.1  RE: ADEPTII SATANEI! trimis de
( 6 ian 2011, 13:07:20
Sincer, imi este rusine sa te vad vorbind asa. Unii sunt "oameni de afaceri" si fac un business plan. In acest plan intra si costul cu forta de munca si vanzarile. Daca forta de munca este, cu totul intamplator, dintr-o anumita minoritate religioasa ce sa-i faci ? Te duci cu ei, te faci "frate" cu ei si iti umfli conturile. Tot intamplator forta de munca nu este nici scumpa si nici nu face prea multe nazuri. Iar desfacere este, ca "fratii" sunt multi si toti consuma. Intamplator fac si foarte multi copii care trebuie hraniti si imbracati. Si toti consuma de la tine, "fratele" lor ! E simplu ... cu toate ca sunt foarte multe lucruri intamplatoare si cam bate la ochi.
3.2  RE: ADEPTII SATANEI! trimis de
( 6 ian 2011, 21:02:11
Usurel,"rusule",nu vorbi fara sa gandesti,ca un infierbantat de votca, fiindca le incurci rau de tot!Aici nu-i vorba de culte,ca al meu e mai breaz ca al tau,fiindca pentru a face asa ceva trebuie sa citesti FOARTE MULT,dar mai ales Biblia,ceea ce in cazul tau nu se prea vede...Din "cultul lui Satana" facem parte TOTI,indiferent de sex,varsta,stare sociala,apartenenta religioasa,etc,ATUNCI CAND PACATUIM !Daca esti,de ex. ortodox(fiindca sunt majoritari),te uiti cam cate se intampla in sanul ortodoxiei,cum mustesc puscariile de ei,urmaresti stirile de pe la Protv? Ce spui de ultima "minune" de la Cernavoda ? Respectivii criminali ,desi ortodocsi,nu fac parte de fapt din "cultul lui Satana"? Ia mai gandeste-te la orataniile din propria ograda...si-o sa-mi dai dreptate,pentru ca insasi Biblia imi da dreptae :..."CINE PACATUIESTE ESTE DE LA DIAVOLUL"...(1 Ioan,2cu 8) In concluzie,inaite de a judeca pe cineva uita-te mai intai la inima ta...
4.   Comentariu trimis de
( 6 ian 2011, 14:08:56
nu judecati ca veti fi judecati, la clipa actuala fura toti care pot si primarii si presedintii toti dau teap la stat si daca nu la sat, noau oamenilor
5.   Ca la noi.... trimis de
( 6 ian 2011, 14:16:25
opincarul Amariei ce spune???
6.   Comentariu trimis de
( 6 ian 2011, 14:33:41
esti un ireal manager visator labagiu de cititor in stele ireale..
7.   Puscarias de elita trimis de
( 7 ian 2011, 10:31:56
Acest Tcaciuc Severin nu este numai un gunoi de care omenirea trebuie sa scape,el este un mefisto castigat cu bani publici.El si-a construit in adevarat imperiu,jufuind indirect pe omul de rand,inseland increderea semenilor in ale religiei,mituind organele de ordine,amenintand pe oricine ii statea impotriva.El care la tot pasul spunea ca nu se teme nici de Dumnezeu,a facut cunostinta cu legea,fiind privat de libertate,dar putin,foarte putin fata de nelegiuirile facute.El s-a bazat pe clementa autoritatilor,aratand ca este tatal a celor 10 copii,dar nu s-a sfiit sa jacmaneasca pe oricine avea ocazia.Acest personaj nu merita mila!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei