Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 ian 2011 - Anul XVI, nr. 3 (4601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Suciu şi alţi anonimi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri, într-un ziar central, am citit că echipa Torino din Serie B are printre titulari, încă din luna mai a anului 2009, pe un anume Suciu. Acum cică are 2 de ani, de unde concluzia că la debutul său acolo avea numai 18. Vă mărturisesc că e pentru prima oară când am auzit de acest Suciu care joacă la o echipă absolut decentă, care stă mai mult în Serie B decât în A, aflându-se şi în acest an în lupta pentru promovare. S-ar fi cuvenit, deci, să fi aflat cumva până acum de el. Sau chiar să-l fi văzut convocat pe la vreun lot. Deşi e posibil să fi fost pe la tineret (vă mărturisesc că nu ştiu decât vreo 4-5 nume dintre cei care au avut un parcurs rezonabil în ultimele preliminarii under 21), totuşi mi se pare inadmisibil să fim zilnic bombardaţi cu aceleaşi şi aceleaşi figuri de doi bani din fotbalul nostru penal, iar despre câte unul care chiar joacă la o echipă serioasă dintr-un campionat serios, să aflăm doar întâmplător. Aşa a fost şi cazul lui Max Nicu, aşa e şi cu ăsta de-l tot aduce Răzvan la Naţională de prin fundul Rusiei (oricum, e bine că a dat de el, chiar dacă la Naţională n-a produs nimic în afară de nervi, ca şi Max Nicu de altfel), la fel stau lucrurile şi cu negrul Mitică de la Napoli, pe care cred că orice selecţioner al României s-ar bucura să-l poată încerca, mai puţin acelaşi Răzvan Lucescu. De ce se întâmplă astfel? Păi, prima explicaţie, pe lângă valoarea deseori discutabilă a acestor „stranieri”, este aceea că ei sunt vinovaţi în primul rând de a nu avea contracte cu traficanţii români de fotbalişti tot români. Aţi ghicit, e vorba de banda Becali, aripa „procuratori”. L-am bănuit pe Lucescu ăl’ mic de bune intenţii, de idei novatoare, de hotărârea de a schimba în bine (că în mai rău nici că se poate!) Naţionala. Iar asta se putea (observaţi că folosesc trecutul, în ideea că e deja prea târziu pentru calificare în actualele preliminarii, iar a-l credita pe maimuţoi cu încă un mandat – cum sugerează tac’su! – ar însemna să coborâm de pe 56 pe 114 în clasamentul FIFA) face doar cu tineri, nu cu alde Bănel, „Săgeată”, Moţi ori Codrea. De ce nu-l mai cheamă deloc pe Max Nicu? De ce nu-i convoacă pe Suciu şi pe Mitică? De ce trebuie, zi de zi, să-l văd pe infractorul Becali argumentând că fără Mutu nu-i Naţională? Şi pe prietenul cel mai bun al lui Mutu, „veşnicul căpitan”, spunând acelaşi lucru, timp în care infractorii Becali le caută contracte care sigur că ar fi fost mai profitabile dacă ăştia ar juca, mereu şi mereu, la Naţională? Care-i a lui Becali, nu a lui Lucescu!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suciu şi alţi anonimi.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Suciu şi alţi anonimi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei