Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 nov 2010 - Anul XV, nr. 278 (4569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înşelăciune

Păgubiţi în tot judeţul, cu zeci de mii de euro daţi pentru termopane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 50 de persoane din municipiile Suceava, Vatra Dornei, Rădăuţi şi oraşul Gura Humorului au fost înşelate cu zeci de mii de euro, bani pe care i-au plătit în 2009, reprezentanţilor unei societăţi comerciale din Cluj, pentru geamuri tip termopan şi tâmplărie PVC, pe care, însă, nu le-au mai văzut nici până în ziua de astăzi.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, acuzat de aceste înşelăciuni este directorul general al firmei respective, SC Lissim SRL Gherla, Iulius Liszincsan, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Gherla, iar împotriva acestuia, zilele trecute, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluţia de începere a urmăririi penale.

Conform anchetatorilor, Iulius Liszincsan a luat banii de la păgubiţi în perioada iunie-octombrie 2009, păcălindu-i cu „cele mai bune preţuri din România”.

„Societatea a încasat avansuri de la clienţi, însă sumele respective nu au fost folosite pentru achiziţionarea de bunuri de la furnizori, parte din acestea fiind retrase din societate în numerar (n.r.- de Iulius Liszincsan) în mod fraudulos”, se explică în comunicatul IPJ Suceava. Totodată, anchetatorii precizează şi că prejudiciul infracţiunii de înşelăciune, adică sumele de bani luate de la clienţii din judeţul Suceava, este de 183.246 de lei.

Iulius Liszincsan este acuzat şi că a creat un prejudiciu de aproape 300.000 de lei, deturnând fondurile firmei al cărei director general era.

 

Păgubiţi în toată ţara

Firma condusă de Liszincsan se lăuda cu o experienţă de aproape zece ani în domeniul producătorilor şi distribuitorilor de tâmplărie PVC.

„Suntem o echipa tânără şi dinamică de profesionişti în domeniul tehnic, marketing, producţie şi montaj, care lucrează împreună pentru a vă furniza produse şi servicii de cea mai înaltă calitate. Consultanţii noştri vă aşteaptă în cele 20 de Puncte de Lucru Lissim şi vă ajută sa alegeţi cele mai potrivite soluţii pentru proiectele dvs.”, se arată într-una din prezentările SC Lissim SRL Gherla de pe internet.

Păgubiţii din judeţul Suceava nu sunt singurii, ne-au mărturisit surse din rândul anchetatorilor, ţeapa termopanelor „livrate” de Iulius Liszincsan  făcând victime şi în alte judeţe.

În cursul zilei de ieri, am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii SC Lissim SRL Gherla, însă nici unul dintre numerele de telefon de pe pagina web a societăţii nu mai era valabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păgubiţi în tot judeţul, cu zeci de mii de euro daţi pentru termopane.
 Vizualizări articol: 2664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Păgubiţi în tot judeţul, cu zeci de mii de euro daţi pentru termopane5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo baieti trimis de
(25 nov 2010, 20:40:33
Asa va trebuie fratilor ! La noi nu erau termopane ? Ati vrut de la cluj ca erau mai ieftine acum plangeti de pomana...habar n-aveati ca acele termopane nu avea sticla low,argon si multe altele....dar asa-i romanul,vrea si ieftin si bun.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei