Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 nov 2010 - Anul XV, nr. 278 (4569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Burdujeni

Locuinţe cu proprietarii plecaţi din localitate, golite de hoţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei locuinţe ai căror proprietari sunt plecaţi din localitate, imobile situate pe raza cartierului Burdujeni, au fost sparte şi golite de hoţi în ultima lună.

Oamenii legii au reuşit zilele trecut să-i identifice pe autorii a două dintre furturi, fiind vorba Ionuţ B. (22 de ani), din comuna Siminicea, şi minorul Ionuţ A., de 15 ani, din municipiul Suceava.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au comis primul furt în perioada 27-29 octombrie a.c., când au făcut „curat” în casa unui bărbat plecat la Timişoara.

I-au luat din casă o combină frigorifică, un aragaz, o combină muzicală, un televizor color, o butelie gaz de 12 litri şi un covor persan, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 4.650 lei.

Cei doi, susţin poliţiştii, au spart, la începutul acestei luni, şi o altă locuinţă din cartierul Burdujeni, locuinţă a cărei proprietară este plecată la muncă în străinătate.

Au luat din casa cu pricina cuptorul cu microunde, maşina de spălat, o unitate de calculator şi un aragaz, bunuri estimate la circa 2.500 de lei.

„Prejudiciul în valoare de 7.150 lei a fost recuperat în proporţie de 85%, iar cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, poliţiştii secţiei Burdujeni au fost sesizaţi şi despre un furt comis dintr-o altă casă, din interiorul căreia, în lipsa proprietarului plecat peste hotare, au fost furate o combină frigorifică, o sobă din tablă emailată, precum şi diverse alimente (valoarea prejudiciului – 1.800 de lei).

Şi la acea faptă, judiciariştii secţiei de poliţie Burdujeni au reuşit să-i identifice pe principalii suspecţi, fiind vorba de cinci indivizi, cu vârste cuprinse între 15 şi 44 de ani, unul din comuna Siminicea şi restul din municipiul Suceava. Printre aceştia din urmă se număra şi un anume Cătălin D. (25 de ani), recidivist, la locuinţa căruia au fost găsite aproximativ 80% din bunurile furate.

Deşi a fost dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, Cătălin D. a fost lăsat în stare de libertate, instanţa motivând că „în referatul cu propunere de arestare întocmit de procuror, nu se indică pericolul concret pentru ordinea publică pe care îl reprezintă inculpatul şi nici nu se argumentează existenţa acestui pericol”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuinţe cu proprietarii plecaţi din localitate, golite de hoţi.
 Vizualizări articol: 1440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Locuinţe cu proprietarii plecaţi din localitate, golite de hoţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei