Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 nov 2010 - Anul XV, nr. 278 (4569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 25 noiembrie – 1 Decembrie

Joi, 25 noiembrie

Stand Up cu trupa Comedica

La ora 21:00, La Fierărie, Stand Up cu trupa Comedica. Intrarea 10 lei.

 

Seară bucovineană cu formaţia Cetina

La Padrino, seară bucovineană cu formaţia Cetina, începând cu ora 22:30. Studenţii beneficiază de reducere de 15%, după ora 24:00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

A.S.U.S. OLD SCHOOL Party

Program special în Club Babylon dedicat studenţilor unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco rezident Club Babylon Suceava. De asemenea, barmanii v-au pregătit o serie de shot-uri şi cocteiluri servite într-un mod neconvenţional!

 

Expoziţia de pictură şi grafică “Balcic 2010”

“Balcic 2010” este o expoziţie de pictură şi grafică care cuprinde lucrări ale artiştilor plastici profesionişti Dumitru Bostan, Mihail Gavril, Niculai Moroşan şi Mihail Voicu, cei patru colegi de liceu care, prin evenimentul pe care îl propun iubitorilor de artă din Suceava, vor să continue proiectul „4+1” început anul trecut în octombrie. Lucrările expuse pe simezele din „City Gallery” sunt rodul experimentelor şi trăirilor artistice ale celor patru prieteni, din perioada de vară a acestui an, la tabăra de creaţie de la Balcic, Bulgaria.

 

Expoziţia de fotografie „Magia Timpului”

Clubul Artelor Vizuale (Shopping City Suceava) – Expoziţia de fotografie „Magia Timpului”, autor Bogdan Panait, va fi deschisă publicului în perioada până pe 15 decembrie.

Artistul ne prezintă într-un dialog cu lumina un timp al trecerii noastre pe lângă formele pure ale unui univers în tonuri de gri.

 

Film, la City Gallery

La ora 18:00, la City Gallery, întâlnire cu actorul Constantin Take Florescu. La ora 19:00, proiecţia filmului „Nuntă în Basarabia”.

Filmul va putea fi vizionat şi în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie 2010, în fiecare zi, începând cu ora 18:00. Relaţii la telefon: 0726 378 217.

 

Playground Cărtureşti

Playground Cărtureşti, de la ora 17:30, Librăria Cărtureşti din Iulius Mall se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. În timp ce te relaxezi la ceai sau răsfoieşti ultimele titluri beletristice, în ceainărie poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames.

Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Poţi să îţi aduci prietenii sau jocurile tale. Hai! E loc pentru oricine vrea să se joacă sau să se relaxeze. Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

 

Paleta de culoare, expoziţie de pictură la Galleria Suceava

Până pe data de 29 noiembrie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de pictură "Paleta de culoare" a cunoscutului pictor sucevean Siminiuc Anghel - Vasile. Expoziţia de pictură cuprinde un număr de 22 de opere şi poate fi vizitată gratuit, zilnic de la orele 10:00 până la ora 22:00, în cadrul spaţiului special amenajat de la parterul complexului Galleria Suceava.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava vă invită în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, la "Lecţii de dans gratuite" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha).
Lecţiile de dans sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor

Până la sfârşitul acestui an, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Mall invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Ora de poveste". O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveştilor nemuritoare.
Personaje din lumea de poveste, te aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

Hollywood party        

Hai şi distrează-te că la Hollywood! Toată lumea petrece ca o adevărată vedetă şi primeşte băutură din partea casei. Premii multe, super distracţie, într-o atmosferă unică. cu animatoare sexy şi cea mai bună muzică! Rezervări la tel: 0755 571 749.

 

Circul Europa, în parcarea Shopping City Suceava

Circul Europa din Ungaria, în parcarea Shopping City Suceava,în perioada 19 – 28 noiembrie.

Spectacolul cuprinde foarte multe numere de acrobaţie pe sârmă la mare înălţime, echilibristică în mâini, balans cu săbii, fachirism şi jonglerii, precum şi dresură de lame, ponei şi cămile.

Circul Europa vă aşteaptă să petreceţi două ore de râs şi voie bună.

Program spectacole: miercuri, joi şi vineri, ora 18:00, sâmbătă şi duminică ora 16:00. Preţul biletelor este de 20 lei pentru copii, 25 lei adulţi şi 30 lei pentru lojă.

 

 

Vineri, 26 noiembrie

Povestitorul”, noul album lansat de Odyssey

Trupa suceveană Odyssey îşi lansează, la ora 21:00, în Club Vox, cel de-al doilea album, „Povestitorul”.

Primul album al formaţiei de folk-rock s-a numit „Piatră de hotar”. Intrarea la concert costă 10 lei, iar primii 50 de spectatori vor primi cadou şi câte un CD cu Odyssey.

 

Folk cu Cristina Andrieş, La Fierărie

La ora 21:00, La Fierărie, Festivalul Folklung, concurent Cristina Andrieş, invitaţi Folk Frate. Intrarea 5 lei.

 

Stand-up comedy, la Padrino

La Padrino, începând cu ora 21:00, un spectacol de Stand-up comedy cu doi dintre cei mai buni artişti de gen din România: Cristian Dumitru şi Radu Isac. Iar după ora 23:00, petrecere pe cea mai bună muzica de pub din oraş, alături de Dj Verony. Barmanii vor oferi multe shoturi din partea casei. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro.

 

Târg de Obiecte Handmade, la Iulius Mall

Târg de Obiecte Handmade– Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în casă şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall. Între 26 şi 28 noiembrie, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

 

Caravana minunilor şi distracţiei vine la Galleria Suceava

În perioada 26-27 noiembrie, Galleria Suceava vă invită la Caravana minunilor şi distracţiei, program în cadrul căruia vă veţi putea bucura gratuit de spectacole de iluzionism, fachirism şi jonglerii. Toţi copiii vor fi întâmpinaţi de "Clovnul prietenul copiilor", care-i va răsplăti pe cei cuminţi cu zeci de cadouri. Spectacolele vor avea loc vineri de la ora 19:00, sâmbătă de la ora 13:00 şi 19:00, iar duminică de la ora 13:00.

 

Expoziţia „Comori arheologice în Muzeul Bucovinei”

La Muzeul de Istorie Suceava se deschide vineri, la ora 11:00, odată cu desfăşurarea simpozioanelor „Artă şi civilizaţie medievală” (ediţia a XVII-a) şi „Bucovina - File de istorie” (ediţia a XII-a), expoziţia cu genericul „Comori arheologice în Muzeul Bucovinei”.
Expoziţia, care marchează 115 ani de săpături arheologice în Bucovina, valorifică piese arheologice aflate în patrimoniul instituţiei muzeale sucevene, descoperite în campaniile efectuate de-a lungul timpului. Sunt expuse unelte, arme, ceramică, podoabe (aparţinând civilizaţiei Cucuteni, epocii bronzului şi epocii fierului, perioadei de formare a poporului român), precum şi monede romane şi medievale, textile arheologice. 

Expoziţia va fi deschisă în intervalul 26 noiembrie a.c.- 11 februarie 2011.
 
 

 

Sâmbătă, 27 noiembrie

Concert KUMM, în Vox

La ora 21:00, în Club Vox, concert live cu trupa KUMM. Preţ de intrare 10 lei.

 

Hollywood party

Hai şi distrează-te ca la Hollywood! Toată lumea petrece ca o adevărată vedetă şi primeşte băutură din partea casei, premii multe, super distracţie, într-o atmosferă unica cu animatoare sexy şi cea mai bună muzică! Rezervări la tel: 0755 571 749.

 

Proiectul Tivodar, La Fierărie

La ora 21:00, La Fierărie, Folk rock cu Proiectul Tivodar. Intrarea 7 lei.

 

DJ Killer, la Office`s Club

Dacă vrei să dansezi, să te distrezi, să bei shoot-uri alături de V.I.P.-uri sau de oameni obişnuiţi, mergi în Office`s Club. Te aşteaptă DJ Killer, barmanii Dan, Puştiu, Marco, Eugen, Lucica şi ceilalţi. Rezervări 0735 168 111.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Atelier de creaţie pentru copii– Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

“Shopping-ul, pasiunea mea”, la Iulius Mall

„Shopping-ul, pasiunea mea” – O ediţie a celebrei emisiuni de la postul Euforia TV se va filma la Iulius Mall, sâmbată şi duminică, 28 - 29 noiembrie 2010. Echipele de filmare şi mai ales juriul urmăresc pasiunea pentru modă, bunul gust şi personalitatea tinerelor. De altfel, aceste sunt şi criteriile care vor departaja concurentele. Probele "de foc" constau şi în abilităţile domnişoarelor de a-şi adapta vestimentaţia şi atitudinea la diversele ocazii impuse de juriu.

Întregistrarea emisiunii din Iulius Mall “Shooping-ul, pasiunea mea” va fi difuzată la Euforia TV în ianuarie 2011. Concurentele din Bucovina se pot înscrie pe site-ul www.euforia.tv sau direct la Centrul Info. Iulius Mall Suceava urează concurentelor bun gust, simţ estetic şi multă baftă în confruntarea cu specialiştii Euforia TV!

 

Eargasm by Dj Cioco!

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava în cadrul programului Eargasm by Dj Cioco!
Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava. În weekend continuă şi oferte la whisky şi vodka!

 

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă prezentă în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa ‘Trăistuţa cu poveşti’. Accesul este gratuit!

În fiecare sâmbătă, la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

 

Sport

Volei, Divizia A1, orele 11.00, sala Unirea Suceava

CSMU LPS Suceava – Ştiinţa Explorări Baia Mare
 

 

 

Duminică, 28 noiembrie

Teatru de păpuşi “Puppet”

Teatru de păpuşi “Puppet”- Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, de la ora 12:00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

“Metallum” – Expoziţie colectivă de pictură

“Metallum” – Expoziţie colectivă de pictură cu vânzare iscălită de 19 membri Tonitza Art Group. Vernisajul va avea loc la ora 14:00, la etajul Iulius Mall.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei