Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 nov 2010 - Anul XV, nr. 267 (4558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Nu întoarce capul!

Sinucigaşul de pe panoul publicitar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tu cum ai reacţiona dacă, mergând pe stradă sau într-un mijloc de transport, ai vedea cu coada ochiului un tânăr care stă cocoţat pe marginea de sus a unui panou publicitar, la o înălţime de aproape 5 metri, fără nici o scară pe care să coboare? Ai întoarce capul, să vezi mai bine ce se întâmplă, sau, dacă panoul respectiv ţi-ar fi în faţă, l-ai ţintui cu privirea. La fel au reacţionat ieri mii de suceveni care au întors capul după tânărul urcat pe un panou publicitar de pe Calea Unirii, pe sensul de mers către Grupul Şcolar, care, cu şapca trasă pe ochi, priveşte gânditor în jos, spre trotuar.

După primele momente, în care eşti surprins de imaginea neobişnuită a unui om care stă căţărat la înălţime, pe marginea îngustă a unui panou publicitar, realizezi că de fapt tânărul este un manechin, iar scena este de fapt o găselniţă a firmelor de publicitate stradală, care au găsit o modalitate foarte eficientă de a atrage atenţia oamenilor asupra panourilor publicitare.

Majoritatea celor care au întors ieri capul după tânărul cocoţat pe panoul publicitar s-au amuzat de situaţie, mai ales că prima lor impresie a fost că e un om real, nu un manechin. Alţii l-au privit intrigaţi, întrebându-se care este rostul său acolo.

Indiferent de ce a crezut fiecare dintre miile de oameni care l-au privit ieri, scopul a fost atins, această metodă de a atrage atenţia asupra publicităţii de pe sutele de panouri publicitare care împânzesc străzile Sucevei dovedindu-se foarte eficientă.

Pe de altă parte, oricât de mult i-ar fi amuzat manechinul “sinucigaş” de pe panoul publicitar pe pietoni sau pe călătorii din mijloacele de transport în comun, trebuie ţinut cont de faptul că locul acesta pentru a testa acest gen de publicitate nu este o alegere prea fericită, fiind vorba de o stradă intens circulată, mai ales la viteze mari, zona fiind cunoscută pentru numeroasele accidente petrecute acolo, în care principala cauză a fost neatenţia şoferilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sinucigaşul de pe panoul publicitar.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 9 voturi
Sinucigaşul de pe panoul publicitar3.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte util trimis de
(12 nov 2010, 13:28:02
Avand in vedere ca in zona meltenii coboara pe acolo cu 100 la ora, mai trebuie sa le fie distrasa atentia.laughing
1.1  RE: Foarte util trimis de
(12 nov 2010, 14:25:37
Exact la asta ma gandeam si eu ... Cum la noi in romanica nu exista nici o reglementare in prvinta distantei minime la care se poate amplasa un panou publicitar fata de sosea, mai ramane sa puna un banner peste drum si sa atarne de el un manechin. Am o intrebare pentru autoritati: cand se da aprobare pentru amplasarea panourilor publicitare, aprobarea nu spune exact unde se face afisarea (ma refer strict la spatiul in care se publica mesajul). Are voie firma sa agate diverse spazuratori pe panoul publicitar ?
2.   ... trimis de
(12 nov 2010, 17:55:50
Bine ca nu au pus o femeie dezbracata.
3.   Interesant trimis de
(13 nov 2010, 10:53:46
nu panourile publicitare sunt problema,mai degraba viteza cu care se circula.un astfel de panou cred ca incetineste viteza macar din curiozitate.
4.   Grotesc si penibil trimis de
(13 nov 2010, 13:49:53
Ce fel de minte bolnava ar putea imagina asa ceva? Actul de creatie implica originalitate, dar si bun simt. Cu totii stim ca ideile sunt rodul unui proces indelungat si au la baza experiente anterioare, asa ca ma intreb ce fel de oameni sunt cei care au avut acesta idee. Autoritatile noastre sunt incompetente, dar ca si cetateni trebuie sa ne batem joc de spatiul public numai pentru ca avem bani si vrem sa facem si mai multi?

Puneti-va in cazul meu. Cum ii explici unui copil "....ce face baiatul ala acolo"? Sunt dezgustata!

Va rog sa ma scuzati dar m-a indispus enorm acesta "reclama"!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei