Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 nov 2010 - Anul XV, nr. 267 (4558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc îl invită pe Antonescu la şedinţa de luni a coaliţiei

Vineri, 12 Noiembrie 2010 (18:20:07)

Preşedintele PDL, Emil Boc, l-a invitat pe liderul PNL Crin Antonescu să participe, luni, ora 10.00, la o întâlnire cu membri ai Coaliţiei de Guvernare care va avea loc la Palatul Victoria, Salonul Alb.

"Preşedintele PDL, Emil Boc, prim-ministru al României, l-a invitat pe liderul PNL, Crin Antonescu să participe luni, 15 noiembrie, ora 10.00, la o întâlnire cu membri ai Coaliţiei de Guvernare care va avea loc la Palatul Victoria, Salonul Alb. Partidul Democrat Liberal reia apelul adresat atât PNL, cât şi celorlalte partide politice din Opoziţie de a se comporta responsabil faţă de interesul naţional. Partidul Democrat Liberal apreciază deschiderea liderului PNL, Crin Antonescu, pentru un dialog pe marginea proiectelor majore pentru România", se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Partidul Democrat Liberal îşi exprimă încrederea într-un răspuns pozitiv din partea Partidului Naţional Liberal şi al preşedintelui acestuia, Crin Antonescu.

Partidul Democrat Liberal menţionează că săptămâna viitoare va adresa o invitaţie şi Partidului Social Democrat.

Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisă lui Emil Boc (PDL), Marko Bela (UDMR), Victor Ponta (PSD) şi Varujan Pambuccian (minorităţi), invitându-i la dialog şi propunând ca prima întâlnire să aibă loc, luni, 15 noiembrie.

"Situaţia actuală a României ne obligă pe noi, mandatarii încrederii cetăţenilor, să manifestăm responsabilitate şi preocupare reală faţă de rezolvarea crizei în care se zbat ţara şi societatea", susţine Crin Antonescu, în scrisoarea deschisă remisă agenţiei MEDIAFAX.

Liderul PNL se declară convins că "impasul României de astăzi nu poate fi depăşit decât prin dialog real între putere şi opoziţie, dialog care să genereze un plan comun pentru ieşirea României din criza economică şi instituţională".

"Pe aceste considerente, vă invităm să inaugurăm acest dialog luni, 15 noiembrie, la Palatul Parlamentului, la o oră pe care o vom stabili împreună, pe calea discuţiilor informale", le scrie în încheiere Antonescu lui Boc, Marko, Ponta şi Pambuccian.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, în plenul Camerelor reunite, că propune forţelor politice un moratoriu pentru deblocarea activităţii Parlamentului, el precizând că sunt necesare acţiuni ferme şi consecvente la nivelul Guvernului şi Legislativului în următoarele 30-45 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc îl invită pe Antonescu la şedinţa de luni a coaliţiei.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc îl invită pe Antonescu la şedinţa de luni a coaliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei