Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 nov 2010 - Anul XV, nr. 267 (4558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intenţie

Salvamontul din Vatra Dornei ar putea să treacă în subordinea CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că Serviciul Salvamont din Vatra Dornei ar putea să treacă în subordinea administraţiei judeţene. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei întâlniri pe care şeful administraţiei judeţene a avut-o ieri la Consiliul Judeţean cu operatorii instalaţiilor de teleschi şi telescaun, primarii din 11 localităţi în care există astfel de instalaţii şi cu reprezentanţii Serviciilor de Salvamont. La discuţii au mai fost prezenţi şi şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina, Ioan Burlui, reprezentanţi ai ISCIR şi ai Inspectoratul Judeţean în Construcţii.

Întâlnirea a fost organizată după ce, la Vatra Dornei, 43 de adulţi şi copii au rămas suspendaţi aproape două ore în telescaun. În cadrul discuţiilor, şeful administraţiei judeţene le-a sugerat salvamontiştilor din Vatra Dornei să nu se mai plângă de lipsa banilor, iar în situaţia în care nu îşi pot desfăşura activitatea în subordinea Consiliului Local dornean ar putea fi preluaţi de Consiliul Judeţean. Afirmaţia lui Flutur a fost făcută după ce salvamontiştii din Vatra Dornei au acuzat lipsa finanţării de la administraţia judeţeană.

Flutur a spus că trecerea Serviciului Salvamont Vatra Dornei la Consiliul Judeţean s-ar face pentru crearea unei unităţi Salvamont mai eficientă. „Asta este oferta pe care o propun. Dacă vreţi, bine. Dacă nu, asta-i viaţa”, a spus Flutur.

Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava a propus ca instituţiile prezente la întâlnirea de ieri, precum şi operatorii care deţin instalaţii teleschi şi telescaun să încheie un parteneriat pentru prevenirea unor situaţii precum cea de la Vatra Dornei. Flutur a mai precizat că Serviciul Salvamont aflat în subordinea administraţiei judeţene va organiza un exerciţiu tactic în teren pentru a fi pregătiţi în cazul apariţiei unor probleme la instalaţiile de telescaun şi teleschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salvamontul din Vatra Dornei ar putea să treacă în subordinea CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salvamontul din Vatra Dornei ar putea să treacă în subordinea CJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei