Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 nov 2010 - Anul XV, nr. 267 (4558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Nu ne întâlnim cu cei din coaliţie, dacă PDL nu vine la noi, ne întâlnim cu ceilalţi

Vineri, 12 Noiembrie 2010 (18:21:03)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu va onora invitaţia lansată de premierul Emil Boc de a participa luni la întâlnirea cu coaliţia, exprimând regretul pentru faptul că democrat-liberalii nu se prezintă la consultările iniţiate de liberali.

Liderul PNL a menţionat că liberalii au făcut acea invitaţie la o rundă de consultări , luni, cu toate partidele parlamentare.

"Noi am lansat o invitaţie pentru toată lumea. PDL nu a onorat acea invitaţie, dar a făcut în schimb o invitaţie pentru noi să mergem să discutăm cu coaliţia. Noi având deja invitaţia la consultări cu ceilalţi, o să ne întâlnim cu ceilalţi. Dacă PD-ul nu vine, nu vine. După aceea vedem, dar noi nu ne ducem", a spus Antonescu.

El a ţinut să menţioneze că regretă faptul că democrat-liberalii nu vin la consultările iniţiate de PNL.

"Regret faptul că PDL nu vine la aceste consultări. A fost o invitaţie lansată către partide nu către Guvern, şi invitaţia din partea Guvernului şi a coaliţiei de guvernare o puteam rezolva foarte bine dacă veneau şi ei la această discuţie. Oricum o parte din guvernare vor fi la consultările iniţiate de noi. Deci nu mergem", a conchis liderul PNL.

Preşedintele PDL, Emil Boc, l-a invitat pe liderul PNL Crin Antonescu să participe, luni, ora 10.00, la o întâlnire cu membri ai Coaliţiei de Guvernare care va avea loc la Palatul Victoria, Salonul Alb.

"Preşedintele PDL, Emil Boc, prim-ministru al României, l-a invitat pe liderul PNL, Crin Antonescu să participe luni, 15 noiembrie, ora 10.00, la o întâlnire cu membri ai Coaliţiei de Guvernare care va avea loc la Palatul Victoria, Salonul Alb. Partidul Democrat Liberal reia apelul adresat atât PNL, cât şi celorlalte partide politice din Opoziţie de a se comporta responsabil faţă de interesul naţional. Partidul Democrat Liberal apreciază deschiderea liderului PNL, Crin Antonescu, pentru un dialog pe marginea proiectelor majore pentru România", se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Partidul Democrat Liberal şi-a exprimat încrederea într-un răspuns pozitiv din partea Partidului Naţional Liberal şi al preşedintelui acestuia, Crin Antonescu.

Antonescu le-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisă lui Emil Boc (PDL), Marko Bela (UDMR), Victor Ponta (PSD) şi Varujan Pambuccian (minorităţi), invitându-i la dialog şi propunând ca prima întâlnire să aibă loc luni, 15 noiembrie. Liderul PNL se declara convins că "impasul României de astăzi nu poate fi depăşit decât prin dialog real între putere şi opoziţie, dialog care să genereze un plan comun pentru ieşirea României din criza economică şi instituţională".

"Pe aceste considerente, vă invităm să inaugurăm acest dialog luni, 15 noiembrie, la Palatul Parlamentului, la o oră pe care o vom stabili împreună, pe calea discuţiilor informale", le scria în încheiere Antonescu lui Boc, Marko, Ponta şi Pambuccian. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Nu ne întâlnim cu cei din coaliţie, dacă PDL nu vine la noi, ne întâlnim cu ceilalţi.
 Vizualizări articol: 604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Nu ne întâlnim cu cei din coaliţie, dacă PDL nu vine la noi, ne întâlnim cu ceilalţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei