Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 nov 2010 - Anul XV, nr. 267 (4558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Unchiul Samuilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe mine, unul, nu mă interesează alde Iancu şi Piţurcă. Orice ar scoate pe gură, nu au cum să surprindă. Poate doar dacă ar scoate nişte vorbe inteligente, atunci da. Piţi e clar că se trage din babaroase, iar educaţia nu se completează doar pentru că a jucat la Steaua sau a fost antrenor la naţională, nici pentru că a trecut de la oasele rostogolite în ţărână la cazinouri numai bune de spoliat cu camere vide camuflate în pachete de ţigări. Nivelul conversaţiei dintre valoroşii oameni de fotbal nu este dat neapărat de certurile astea insalubre, el s-a vazut în stenograme, la discuţiile alea amicale. Una-două, organul în sus, organul în jos. Vorba unuia de la stand-up comedy, ajunsese pe post de semn de punctuaţie, de virgulă! Cât despre Iancu, e un impostor cu guler alb, de-a lungul vremii comiţând destule mârşăvii care i-au dat arama pe faţă (fără aluzii piţurciene). Ce mă uimeşte la acest Iancu este faptul că nu îşi dă seama de ruşinea ricoşată înspre clubul pe care îl patronează. Iancu oferă bănăţenilor prilejul de a-şi valida părerea proastă despre aşa-numiţii mitici. Poate nu întâmplător nu se mai umple stadionul Dan Păltinişanu, aşa cum se întâmpla nu demult. Ca suporter al lui Poli, care cântai la 0-8 cu Steaua, ce respect să mai porţi unui asemenea personaj?!

Ce mă interesează, însă, este acest Samuilă, că altfel decât pe nume nu pot să-i zic... Omuleţul ăsta jubila efectiv în timpul bombardamentului! Nu prind gsptv, şi bine că nu, dar televiziunile verişoare au propagat imaginile cu ipochimenul hlizindu-se ca prostu-n bâlci când ăia pomeniţi mai sus apelau la artileria puturoasă. Ba chiar, o dată, ca să fie sigur, l-a întrebat pe Piţurcă dacă a auzit întrebarea despre homosexualitate. Mai lipsea să incite precum puştii pe maidan: mamă, ce ţi-a zis, eu nu i-aş permite, ai curaj să-i dai o palmă?! Păcat că nu există pedepse cu închisoarea date de CNA, Samuilă ăsta ar fi meritat să participe la dialogul ăla pe viu, la mititica. Pe urmă, la câteva zile, a venit şi Geambaşu să-l justifice în gazetă, dar, chiar dacă marele editorialist şi, mai nou, coleg de platouri cu Samuilă, s-a ferit să se murdărească pe mâini, de miros n-a putut scăpa...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unchiul Samuilă.
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unchiul Samuilă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei