Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 nov 2010 - Anul XV, nr. 267 (4558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Sancţiuni aspre în cazul unor blocaje în trafic la prima ninsoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Responsabilii cu deszăpezirea drumurilor din judeţul Suceava vor fi sancţionaţi, până la destituire, în situaţia în care nu îşi vor face treaba încă de la prima ninsoare din acest sezon rece. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu reprezentanţii Secţiilor de Drumuri Naţionale din judeţ, cărora le-a solicitat să ia toate măsurile pentru a nu exista blocaje în trafic în această iarnă.

„Nu vă ameninţ, dar vreau să vă spun că vom fi năprasnici şi vom cere sancţionarea şi să cadă capete dacă la prima zăpadă nu se intervine aşa cum trebuie. Nu îmi convine ca după ce ne-am luptat să deschidem judeţul cu drumuri modernizate, să ajungem să ne facem de râs şi să ne arate cineva cu degetul”, a declarat Flutur.

El le-a solicitat reprezentanţilor Secţiilor Drumuri Naţionale din Suceava şi ai Serviciului Rutier să încheie protocoale de colaborare atât la nivelul judeţului, cât şi cu responsabilii cu drumurile naţionale din judeţul Bistriţa-Năsăud. Gheorghe Flutur a spus că un astfel de protocol este necesar pentru monitorizarea traficului pe perioada iernii, astfel încât să nu existe blocaje în pasul Tihuţa.

El a arătat că în urmă cu puţin timp, un convoi de maşini cu ajutoare pentru judeţul Suceava a avut probleme în pasul Tihuţa din cauza poleiului. „Trebuie să spulberăm imaginea proastă potrivit căreia turiştii veniţi iarna în judeţul nostru nu s-ar putea reîntoarce la timp din concedii din cauza blocajelor care ar putea să apară în trafic.

 

Poliţia Rutieră va filma intervenţiile celor de la Drumuri Naţionale

În ceea ce-l priveşte pe şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, comisarul Liviu Sfichi, acesta a spus că lucrătorii de la Serviciile de Drumuri Naţionale din judeţ au o viteză de reacţie slabă în momentul în care este necesară intervenţia lor pentru deszăpeziri. Sfichi a spus că în această iarnă va filma intervenţiile lucrătorilor de la Drumuri Naţionale, iar filmările vor fi prezentate Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. La rândul lor, reprezentanţii Secţiilor Drumuri Naţionale au spus că probleme care apar în trafic au ca şi cauze principale nedotarea maşinilor cu echipamente pentru iarnă şi neadaptarea vitezei la condiţiile de mers.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sancţiuni aspre în cazul unor blocaje în trafic la prima ninsoare.
 Vizualizări articol: 1258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Sancţiuni aspre în cazul unor blocaje în trafic la prima ninsoare5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei