Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2010 - Anul XV, nr. 258 (4549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Halloween

Vrăjitoare din trei judeţe şi-au dat întâlnire la Castelul Contelui Dracula

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vrăjitoarele din judeţele Suceava, Bistriţa-Năsăud şi Cluj şi-au dat întâlnire la „Balul Vrăjitoarelor” la Castelul Contelui Dracula, din Pasul Tihuţa. Câteva sute de tineri din cele trei judeţe au sărbătorit Halloweenul într-o manieră specifică, pe platoul din faţa castelului, unde au avut loc animaţii şi scenete cu gărzi, nobili şi vrăjitoare, jocuri cu focuri, concursuri, spectacole de muzică specifică evenimentului.

După ce castelanul numit de contele Dracula a instalat gărzile la intrările în castel, astfel încât să nu fie ocupat de vrăjitoare, acestea s-au apucat de dans în jurul focului imens care a fost pregătit în faţa castelului. Frumoase sau urâte, seducătoare sau înspăimântătoare, rele sau mai bune, toate vrăjitoarele şi-au arătat talentele actoriceşti pline de suspans, magie, iar pe alocuri înfricoşătoare.

Şase tinere din public, îmbrăcate în vrăjitoare, au fost selectate pentru a concura la titlul de „cea mai mare vrăjitoare a ţinutului". Vrăjitoarele au trebuit să realizeze draci din dovleci, să bea sânge şi să transforme o pisică albă în pisică neagră.

 

Coaste de drac, ficat de vrăjitoare, ceafa vampirului, cârnaţ de vampir – meniu de Halloween

Costumaţi în vrăjitori şi vrăjitoare, în diverse personaje malefice, cei care încă mai cred în spiritul acestei sărbători preluată de la americani au încins o petrecere pe cinste. Până după miezul nopţii, în crama Contelui Dracula, alături de vrăjitoare s-au aflat şi copii, costumaţi în prinţese sau draci, dar şi adulţi care s-au întrecut în costume, unul mai înfricoşător ca altul.

Toţioaspeţii au primit din partea casei elixirul Contelui Dracula, iar meniul pregătit de bucătari pentru Balul Vrăjitoarelor a fost unul adaptat evenimentului, din care nu au lipsit coastele de drac, ficatul de vrăjitoare, micii la ţepuşă, ceafa vampirului, cârnaţ de vampir, bărbăţii de vampir distruse sau aripioare de liliac.

Atmosfera a fost întregită de dovleci sculptaţi aşezaţi la intrarea în castel, pe zidurile acestuia şi în faţa geamurilor, dar şi de buşteni care ardeau mocnit de la interior spre exterior.

Pentru cei care au dorit să vină din Bistriţa-Năsăud sau Vatra Dornei, patronii unor firme de transport au pus la dispoziţie autocare contra sumei de 10 lei dus - întors. Mulţi însă au venit cu maşinile personale pentru a petrece Halloween-ul la castelul contelui Dracula de la Tihuţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vrăjitoare din trei judeţe şi-au dat întâlnire la Castelul Contelui Dracula.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vrăjitoare din trei judeţe şi-au dat întâlnire la Castelul Contelui Dracula0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei