Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2010 - Anul XV, nr. 258 (4549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petrecerile liceenilor

Guess Who şi Andreea Bălan, în această săptămână la balurile bobocilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase baluri ale bobocilor sunt programate pentru această săptămână, iar primul dintre acestea începe chiar în această seară, la ora 18:00, la Casa de Cultură Suceava, fiind vorba de petrecerea liceenilor Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”.

Aşa cum au anunţat încă de la repetiţii, cei de la „Cuza” (fostul Industrial 1), nu au apelat la nume cunoscute din show-biz-ul românesc şi s-au bazat, aşa cum au făcut-o şi în anii trecuţi, pe inventivitatea adolescenţilor din propriul liceu şi pe talentele locale pentru spectacolul din această seară.

Tema: „Generaţia Contra”, contra egoismului, contra minciunii, urii, cuvintelor urâte şi a lipsei de educaţie.

Joi, 4 noiembrie, începând cu ora 18:00, tot la Casa de Cultură Suceava, e rândul liceenilor Colegiului de Arte „Ciprian Porumbescu” să se distreze la balul bobocilor.

La fel ca şi colegii de la „Cuza”, nici cei de la „Arte” nu şi-au cheltuit banii obţinuţi din sponsorizări şi vânzări de bilete pe vreo vedetă adusă de la Capitală pe zeci de milioane de lei vechi.

Au mizat totul pe invitaţii speciali din propriul liceu şi spun că au trupe şi momente artistice cât să facă trei baluri.

Vineri seară, sunt programate nu mai puţin de patru baluri ale bobocilor, la Rădăuţi, Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

Organizatorii balului Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi au anunţat deja, încă de aproximativ o lună şi jumătate în urmă, cu invitatul lor special va fi Guess Who, iar tema spectacolului – Moulin Rouge.

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava şi-a programat balul începând cu ora 17:00 şi, după negocieri eşuate cu Andra şi Anda Adam, cap de afiş la spectacolul de vineri va fi Andreea Bălan.

Tot vineri vor avea loc şi balurile bobocilor de la Grupul Şcolar „Vasile Deac” din Vatra Dornei şi de la Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc.

Pe ediţia electronică a Monitorului, la rubrica Balurile Bobocilor 2010, puteţi viziona mii de fotografii, precum şi înregistrări video de la spectacolele organizate până în prezent de celelalte licee din judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guess Who şi Andreea Bălan, în această săptămână la balurile bobocilor.
 Vizualizări articol: 2676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guess Who şi Andreea Bălan, în această săptămână la balurile bobocilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei