Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2010 - Anul XV, nr. 258 (4549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ironii

Donţu ironizează comportamentul preşedintelui Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD, Ovidiu Donţu, a ironizat ieri, într-o conferinţă de presă, comportamentul preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, căruia i-a atribuit apelativul de „superstar” de film. Donţu a arătat că şeful administraţiei judeţene şi-a descoperit o nouă pasiune, cea de „inaugurator”, pasiune pe care o transpune în filmul serial „Inauguratorul”, făcând aluzie astfel la prezenţa lui Gheorghe Flutur la inaugurarea mai multor obiective de investiţii din judeţ.

„El inaugurează de două, trei, patru, cinci ori un obiectiv, chiar dacă o face din centimetru în centimetru, de la fund spre suprafaţă sau de la răsărit către apus. La Dărmăneşti a fost inaugurat de vreo trei ori drumul practic la fiecare strat de asfalt. Ori se duc straturile odată cu ploaia, ori, de fapt, nu s-a asfaltat niciodată, ori se trag duble cu domnul preşedinte ca să iasă beton asfaltarea finală”, a spus preşedintele executiv al PSD Suceava.

 

Flutur, îndemnat să tragă cu arcul de pe Mestecăniş, iar în locul unde va cădea săgeata să construiască o biserică

Donţu a ironizat şi prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean la lucrările de modernizare a drumului naţional DN17, Suceava-Vatra Dornei, ţinând să precizeze că proiectul de reabilitare a acestuia a fost iniţiat pe vremea guvernării PSD, iar 85% din lucrări au fost executate în perioada în care conducerea judeţului era deţinută de social democraţi.

„Gheorghe Flutur inaugurează DN 17 pe vânt, pe ploaie, cu podeţe de acces, fără podeţe de acces. Flutur inaugurează DN 17 cu asfalt de pe Mestecăniş decapat,  DN 17 cu noul asfalt de pe Mestecăniş. Gheorghe Flutur inaugurează DN 17 cu marcaje şi fără marcaje, cu viaduct îngropat la Ilişeşti, cu alunecare de teren la Ilişeşti, DN 17cu semafoare, DN 17 fără semafoare, dar mai ales fără parapeţi în zonele periculoase montane şi fără trotuare în localităţi. Gheorghe Flutur inaugurează DN17 dinspre Suceava înspre Cluj cu oprire la Dorna Candrenilor, Flutur inaugurează DN 17 dinspre Cluj spre Suceava cu oprire la Tihuţa”, a comentat Donţu.

Preşedintele executiv al PSD Suceava i-a sugerat lui Gheorghe Flutur să tragă cu arcul de pe Mestecăniş şi acolo unde va cădea săgeata să construiască o biserică din fonduri proprii în memoria persoanelor care au murit „ca urmare a lipsei parapeţilor pe DN17 în locurile periculoase şi a asfaltului de proastă calitate”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu ironizează comportamentul preşedintelui Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Donţu ironizează comportamentul preşedintelui Consiliului Judeţean1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :@) trimis de
( 2 nov 2010, 13:49:06
Domnu` arata ca o oaie!

..
(..sau fac schimb cu octombrie 2009)
2.   Sugestie trimis de
( 3 nov 2010, 08:53:23
S-a gasit si cine sa fie ironic. Ii sugerez sa foloseasca autoironia, nu e in stare de nimic de cat de strambe plitice si minciuni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei