Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2010 - Anul XV, nr. 258 (4549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mârâie tabăra PDL

Senatorul PDL Orest Onofrei îi cere lui Boc demiterea ministrului Educaţiei

Marţi, 2 Noiembrie 2010 (14:05:03)

Senatorul PDL de Suceava, Orest Onofrei, îi cere public primului ministru Emil Boc să-l demită pe ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu. Parlamentarul sucevean i-a reproşat în mai multe rânduri ministrului Funeriu că legea educaţiei pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea în Parlament încalcă prevederi constituţionale. „Observaţiile mele asupra acestei legi nu ţin de filozofia reformei, ci de lucruri care nu sunt constituţionale. A acceptat lucruri neconstituţionale şi a provocat inutil o moţiune de cenzură. Am cerut public demisia ministrului Funeriu şi aştept răspunsul premierului”, a declarat Onofrei.
Acesta a mai spus că nu ar avea absolut nici o problemă în a susţine o moţiune simplă pe educaţie, numai că aceasta nu ar rezolva lucrurile deoarece nu ar conduce la demisia sau demiterea ministrului Educaţiei. În acelaşi timp, Orest Onofrei a precizat că nu va vota noua moţiune de cenzură iniţiată de opoziţie.
Senatorul democrat-liberal consideră că legea educaţiei nu va putea fi pusă în practică din cauza unor prevederi neconstituţionale precum înfiinţarea şi desfiinţarea universităţilor şi dreptul la proprietate privată. Alte prevederi din această lege, precum studierea Istoriei şi Geografiei României în limba maternă, nemulţumeşte democrat-liberalii din Ardeal. 
Cu toate acestea, la votul moţiunii de cenzură provocată de legea educaţiei, parlamentarii PDL nu se vor apropia de urne, vor sta din nou în bănci, ca şi la precedenta moţiune de cenzură.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul PDL Orest Onofrei îi cere lui Boc demiterea ministrului Educaţiei.
 Vizualizări articol: 797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Senatorul PDL Orest Onofrei îi cere lui Boc demiterea ministrului Educaţiei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtire trimis de
( 2 nov 2010, 17:41:43
...este neconstitutionala legea dar nu voteaza,sta in banca...pentru asta e platit....acest taranistoliberalopedistetc...l si celor din gasca lui le-as spune sa le fie rusine dar asta le lipseste in primul rand ....
2.   Orest trimis de
( 2 nov 2010, 21:45:23
Sigur ca sunt de acord cu demisia ministrului educatiei,dar nu mai vreau sa-l vad pe acest poponaut de Onofrei,nici macar o poza cu el,are o mutra tare scarboasa,cineva ar trebui sa-i verifice afacerile ilegale de la Dagida,un escroc ordinar
3.   Diagnostic trimis de
( 3 nov 2010, 02:43:25
mai are si base dreptate,in acest caz este cale vorba de o toxinfectie mentalo/verbala.un om sanatos mental nu poate spune ca nu voteaza o motiune depusa impotriva unei legi care contine lucruri neconstitutionale.acesti toxicomani pdl se joaca cu soarta romanilor,sunt constienti ca legile emise de ei contin lucruri neconstitutionale dar ei le voteaza.este incredibil ce se intimpla.ceausescu era mis copil pe lângă acestia.sa m-r-ti bine si de tot tovarasi portocalii.iadul va asteapta sa/l ......reformati din temelii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei