Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2010 - Anul XV, nr. 258 (4549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Spitalul Municipal are al treilea manager în decurs de patru luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Rădăuţi are de ieri, 1 noiembrie, o nouă echipă managerială în baza unei dispoziţii emise de primarul în exerciţiu, Aurel Olărean. Potrivit acestei dispoziţii, noua formulă de la vârful unităţii spitaliceşti rădăuţene este Dorin Tibeică, în calitate de manager, Radu Aurelian Cezar, director medical, Doina Lăcrămioara Tipa, director de îngrijiri, şi Rodica Gafiţescu, director economico-financiar. Trebuie menţionat că din vechea echipă se regăsesc în noua formulă fostul manager, Cezar Aurelian Radu, de această dată în calitate de director medical, şi Doina Lăcrămioara Tipa, care păstrează funcţia de director de îngrijiri. Dacă numirea directorilor medical, de îngrijiri şi economico–financiar este „bătută în cuie” de primarul Olărean, managerul interimar Tibeică ocupă această poziţie cel puţin zece zile, în condiţiile în care la sfârşitul primei decade din luna noiembrie va fi organizat concurs pentru postul de manager, concurs la care va participa şi interimarul de la această dată.

 

Actualul manager este consilier local PD-L

 „Am primit un mandat de interimat pentru manageriatul Spitalului Municipal Rădăuţi, alături de o nouă echipă directorială cu care voi lucra. Astăzi (n.r. ieri 1 noiembrie) e prima zi de muncă în noua calitate, am cunoscut o parte din personal, încerc să mă acomodez cu problemele specifice acestui domeniu, şi cred că în câteva zile toate lucrurile vor fi în regulă. Vreau să menţionez că voi participa şi la concursul pentru funcţia de manager, concurs care va fi organizat peste circa o săptămână”.

Primarul municipiului, Aurel Olărean, cel care a decis schimbările de la unitatea spitalicească rădăuţeană, s-a arătat optimist şi încrezător în noul „team”, şi a declarat pentru „Monitorul de Suceava”:

„Echipei manageriale de la Spitalul Municipal Rădăuţi i-a expirat contractul astăzi (n.r. ieri, 1 noiembrie) şi în calitate de primar trebuia să emit o dispoziţie de prelungire sau de schimbare a acesteia. Astfel am decis să emit o dispoziţie pentru o nouă echipă, echipă în care funcţia de manager îi revine domnului Dorin Tibeică, cea de director medical, doctorului Cezar Aurelian Radu, cea de director de îngrijiri, doamnei Doina Lăcrămioara Tipa, iar cea de director economico-financiar, doamnei Rodica Gafiţescu”.

Managerul interimar, Dorin Tibeică, are 49 de ani şi este de profesie inginer mecanic.

 

Fostul director: „A fost o decizie luată destul de corect”

Tibeică este la această dată consilier local PD-L, iar în cazul în care va rămâne la manageriatul spitalului rădăuţean va fi nevoit să renunţe la calitatea de consilier pe motiv de incompatibilitate. Din luna iulie până acum pe fotoliul de manager la Spitalul Municipal Rădăuţi „au stat” Dorin Robu, Cezar Aurelian Radu şi de ieri, Dorin Tibeică.

Vizavi de modificările operate de primarul Aurel Olărean, în baza cărora a trebuit să schimbe fotoliul de manager cu cel de director medical, dr. Cezar Aurelian Radu a comentat că “a fost o decizie luată destul de corect”. “Nu e nici o problemă. Eu nu puteam să duc manageriatul pentru că îmi dădeam peste cap profesia. Sunt singurul ortoped la 200.000 de suflete. Este o zonă de munte şi e multă traumatologie”, a adăugat medicul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Municipal are al treilea manager în decurs de patru luni.
 Vizualizări articol: 2455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spitalul Municipal are al treilea manager în decurs de patru luni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei