Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2010 - Anul XV, nr. 258 (4549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lacrimi şi cătuşe

Doi scandalagii calmaţi, pe rând, de şeful de post, cu sprayul lacrimogen

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful de post din comuna Dumbrăveni a golit aproape sprayul lacrimogen din dotare într-o singură seară, pentru a-i calma pe doi indivizi puşi pe scandal.

Duminică, în jurul orei 19:30, Dinu M., în vârstă de 28 de ani, din satul Sălăgeni, a sunat la 112 şi a reclamat faptul că, fără nici un motiv, şeful de post din Dumbrăveni i-ar fi pulverizat în zona feţei spray lacrimogen.

 

Scandal la poartă

La faţa locului a fost trimisă o echipă a Biroului Poliţiei Rurale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, pentru a verifica reclamaţia.

În acea seară, cu puţin timp înainte, au stabilit ofiţerii trimişi de la Suceava, şeful de post a fost chemat, tot prin 112, la un scandal izbucnit în curtea unei femei din Sălăgeni.

Maricica Ş. a reclamat faptul că un localnic, Costică A., şi soţia acestuia au venit în curtea ei, au provocat scandal, au spart geamul de la uşă şi l-au lovit cu toporul peste mână pe fiul ei, un tânăr în vârstă de18 ani.

Şeful de post s-a dus la faţa locului şi a constatat că tânărul lovit sângera abundent la o mână, motiv pentru care i-a cerut să-l însoţească la dispensarul din comună pentru îngrijiri medicale.

În acel moment, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a intervenit  Dinu M., care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să vocifereze cu privire la fapta petrecută.

Şeful de post i-a cerut să meargă în curtea sa, dar scandalagiul a continuat, susţinând că se află pe domeniul public şi face ce vrea.

Dinu M., se mai arată în comunicatul poliţiei, a continuat să facă scandal şi să-l jignească pe poliţist, iar când şeful de post s-a apropiat de el a fugit înapoi în curtea sa. De aici, a început să-l înjure pe poliţist, înarmându-se şi cu un par pe care l-a ridicat ameninţător, simulând că-l va arunca în direcţia poliţistului, peste poartă.

Pentru că scandalul risca să degenereze, şeful de post a folosit sprayul lacrimogen, pulverizând peste poartă în direcţia lui Dinu M.

După ce a sunat la 112 şi la faţa locului au ajuns ofiţeri de la Suceava, Dinu M. a refuzat să dea o declaraţie scrisă despre cele întâmplate, iar oamenii legii l-au invitat la audieri, ieri, la sediul poliţiei municipiului reşedinţă de judeţ, urmând a fi sancţionat contravenţional pentru apelare abuzivă la 112.

  

Şi cu spray în ochi, şi amendat de două ori

După aplanarea scandalului, în timp ce poliţiştii se întorceau din satul Sălăgeni spre sediul postului de poliţie Dumbrăveni, un individ dintr-un grup de trei tineri a început să fluiere şi să strige după maşina oamenilor legii.

Poliţiştii au oprit şi le-au cerut celor trei să se legitimeze, iar unul dintre tineri a început să facă scandal, refuzând să îşi decline identitatea.

Oamenii legii au încercat să-l ducă la post, pentru verificări, însă, în timp ce încercau să-l ducă la maşină, respectivul individ a luat-o la fugă.

Şeful de post însă a reuşit să-l ajungă din urmă şi să-l imobilizeze şi încătuşeze, după ce a folosit din nou sprayul lacrimogen.

Scandalagiul a fost identificat în persoana unui anume Marian M., în vârstă de 23 de ani, din localitate, acesta urmând a fi amendat pentru refuz de legitimare.

Potrivit poliţiei, Marian M. va mai primi o amendă, după ce,  din sediul postului de poliţie Dumbrăveni, a sunat la 112 şi a reclamat că a fost săltat de pe stradă de poliţişti, fără nici un motiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi scandalagii calmaţi, pe rând, de şeful de post, cu sprayul lacrimogen.
 Vizualizări articol: 1919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi scandalagii calmaţi, pe rând, de şeful de post, cu sprayul lacrimogen5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idee... trimis de
( 2 nov 2010, 15:22:54
era si mai frumos si mai placut de citit daca le dadea si o mama de bataie bonus.....
1.1  RE: Idee... trimis de
( 2 nov 2010, 15:45:20
era mai frumos si mai placut de citit daca seful de post isi lua un par in cap bonus

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei