Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 oct 2010 - Anul XV, nr. 235 (4526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vor pielea de pe el

Daune morale de 100.000 de euro în cazul salariului Andreei Esca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul care a încercat să vândă cu 500 de euro informaţii despre salariul pe care-l ridica Andreea Esca, prezentatoarea ştirilor PRO TV, este încolţit din toate părţile.

În afara acuzaţiilor aduse de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Bucureşti, Ciprian Ionuţ Enciu ar putea fi obligat şi la plata unor despăgubiri. UniCredit Ţiriac, banca la care era angajat suceveanul în momentul în care a „inspectat” conturile personale ale Andreei Esca, s-a constituit parte civilă în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Suceava. Reprezentanţii acestei bănci solicită nici mai mult nici mai puţin decât 100.000 de euro cu titlul de daune morale, o sumă care, dacă va fi aprobată de judecători, ar însemna ruina pentru Ciprian Ionuţ Enciu şi pentru alte câteva generaţii de urmaşi.

Referitor la acest proces şi la modul în care a fost posibilă o asemenea penetrare a conturilor personale ale unor clienţi ai băncii, am încercat să aflăm şi un punct de vedere al celor de UniCredit Ţiriac. “Nu comentăm procese în curs”, a fost singura declaraţie oferită de Cătălina Roman, manager de comunicare al UniCredit Ţiriac.

La începutul acestui an, Ciprian Ionuţ Enciu a reuşit să afle informaţii despre salariul Andreei Esca şi a încercat să valorifice aceste date cu caracter secret. Suceveanul a contactat mai multe ziare centrale pentru a vinde informaţiile, dar în loc de bani s-a ales cu un dosar penal. Procurorii DIICOT Bucureşti au finalizat ancheta acum câteva luni şi l-au trimis în judecată pe Ciprian Ionuţ Enciu pentru abuz în serviciu, divulgarea secretului profesional şi infracţiuni la legea bancară. Dosarul a avut deja un prim termen de judecată, iar vedeta PRO TV a cerut ca şedinţa să fie secretă, aspect asupra căruia magistraţii Judecătoriei Suceava se vor pronunţa la sfârşitul acestei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daune morale de 100.000 de euro în cazul salariului Andreei Esca.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Daune morale de 100.000 de euro în cazul salariului Andreei Esca4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un bou trimis de
( 6 oct 2010, 13:41:36
mare prost... si profitor. sper sa nu aiba de platit si urmasii pentru prostia tatalui!
2.   Esca ofensata trimis de
( 6 oct 2010, 15:41:37
vai tu esca ce crima a facut acest baiat sa stie o tara intreaga cate zeci de mii de euro incasezi degeaba in timp ce altii mor de foame!!!
3.   Ziaristi de carton trimis de
( 6 oct 2010, 19:35:59
Bai monitorule...din ce ati scris voi, reiese ca el n-a vandut informatia respectiva. Parca ziarele centrale nu au fost interesate de stire, ba mai mult, unul din ele s-a hotarat sa anunte politia. Si atunci..unde e divulgarea secretului profesional atat timp cat nu a aparut nicio stire de genul asta? Din ce ati scris voi reiese ca ar fi o tentativa...o semi-tentativa de fapt. Oricum e o magarie ce ati facut, publicand numele angajatului. Daca la finalizarea procesului o sa fie gasit nevinovat, cum ramane cu publicitatea negativa facuta? Cine ar trebui sa plateasca?
La salariile de 10-12 milioane din banci....la cat de mult iubesc judecatorii bancile...nimeni normal pe lumea asta nu o sa acorde o asemenea despagubire. Si victima lu ciomu a cerut sute de mii de euro..si a primit de 10 ori mai putin...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei