Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 oct 2010 - Anul XV, nr. 235 (4526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cine îi va pasa lui Stancu?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Enunţ curios: numărul 10 va lipsi din primul 11! Aşa intuiesc că va rezolva Lucescu jr. problema mult comentată a decarului. Cred că la partitura cu accent pe defensivă, pe care o preferă selecţionerul, Zicu n-are loc de titular, el urmând să intre în repriză a doua. Din păcate, trebuie spus, un alt candidat pentru a purta tricoul cu numărul 10, pe care de altfel l-a şi purtat la precedentele selecţii, n-a fost convocat. La întrebarea din titlu răspunsul diferă, în funcţie de echipa la care ne raportăm, Steaua sau Naţionala. Dacă Tănase era convocat, răspunsul era acelaşi. Trebuie s-o spunem, am făcut destulă caterincă de piteştean, a şi meritat-o cu vârf şi îndesat, dar de când îi stă mintea doar la fotbal, ne-a arătat că ştie jocul. În acest moment, la pase decisive e peste oricare jucător din campionatul nostru, inclusiv peste Adrian Cristea, că tot se apropie derby-ul Dinamo-Steaua. Astfel, nu numai că merita convocat, pur şi simplu nu trebuia să lipsească! În opinia mea, e singurul reproş major care i se poate face lui Răzvan Lucescu (şi Torje ar putea intra în discuţie, dar poate s-a dorit fortificarea echipei de tineret pentru dubla cu Anglia). Vreau să cred şi că pe Bogdan Stancu se va miza din prima la Paris. El reprezintă viitorul naţionalei şi, chiar dacă nu va izbuti aceleaşi lucruri ca la Steaua (doar îi va lipsi Tănase, nu?!), meciul cu Franţa va reprezenta o treaptă înaltă în creşterea sa valorică, de care tot noi vom profita până la urmă.

Spre deosebire de oficialii stelişti, care au întâmpinat cu calm lipsa convocării lui Tănase (Duckadam este un monument de bun simţ!), olteanul Cristescu a sărit în sus preţ de un stânjen pentru că numitul Dănănae a fost sărit din schemă. Unii juveţi chiar trăiesc în lumea lor, pare-se! Păi acest fundaş dreapta a ajuns la 25 de ani fără să se bată o dată la titlu, fără să joace un meci în cupele europene, iar preşedintele clubului, sau ce funcţie o avea el, are pretenţia că ne putem prezenta cu el la un asemenea meci?! Serios, îşi închipuie cineva că ar avea loc în faţa unui Săpunaru sau Maftei, fotbaliştii cu meciuri tari la activ, inclusiv de Liga Campionilor?! Dănănae ar putea concura doar pentru postura lui Marius Constantin, adică n-ar prinde nici banca! Are şi Răzvănel oamenii săi, alături de care să depene amintiri când iese la plimbare prin oraşul luminilor…

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine îi va pasa lui Stancu?.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cine îi va pasa lui Stancu?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei