Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 oct 2010 - Anul XV, nr. 235 (4526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cheltuieli neplanificate

Cum să-ţi spargi baia la maşină pe o stradă din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gropile de pe străzile municipiului Suceava fac „victime” la foc automat. Ieri, în plin centrul oraşului, o maşină marca VW Golf, aparţinând şcolii de şoferi Delta Car, a rămas „imobilizată” după ce baia de ulei s-a spart. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30, pe strada Curtea Domnească, în timp ce instructorul oferea lecţii de condus unui elev.

„Era o denivelare în carosabil, iar din cauza culorii pavelelor nu mi-am dat seama cât de adâncă este groapa. Maşina s-a balansat şi am auzit un zgomot puternic, iar după câţiva metri am oprit şi am văzut o urmă lungă şi groasă de ulei”, a declarat Vasile Rotari, instructorul ghinionist.

Bărbatul a mărturisit că toată „distracţia” îl va costa scump, mai exact peste 500 de lei, bani necesari pentru a-şi cumpăra o altă baie de ulei, uleiul propriu-zis şi manopera.

„Trebuie să rezolv defecţiunile cât mai rapid, pentru că mâine (n.a. –astăzi) am examen cu doi cursanţi. E o situaţie neplăcută şi totul din cauza gropilor săpate în şosele şi care nu sunt acoperite cum trebuie”, a spus Vasile Rotari.

Instructor pentru viitorii şoferi de 34 de ani, bărbatul spune că este a doua oară în decurs de numai un an de zile când i se întâmplă acelaşi lucru.

„În toamna anului trecut mi s-a spart baia de ulei pe o stradă din cartierul Obcini, unde a fost săpat un şanţ şi acoperit cu balast, care peste noapte s-a lăsat”, a completat Vasile Rotari.

Acesta a adăugat că nu este singurul instructor din Suceava care se confruntă cu un asemenea incident. Acum câteva zile, un coleg de la şcoala de şoferi Delta Car, cu un Seat Toledo, a rămas, de asemenea, în drum după ce baia de ulei s-a spart pe o stradă din zona Mărăşeşti.

Chiar dacă reparaţiile de anul trecut şi pe care trebuia să le plătească acum se ridică la câteva sute de euro, Vasile Rotari nu se hotărâse încă să acţioneze Primăria Suceava în judecată pentru a-şi recupera daunele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să-ţi spargi baia la maşină pe o stradă din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 3420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 10 voturi
Cum să-ţi spargi baia la maşină pe o stradă din centrul Sucevei4.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nah trimis de
( 6 oct 2010, 12:54:35
pai luati-va si voi masini putin mai inalte sau inaltatile pe astea care le aveti ca nu va costa mult, cel putin nu atat de mult cat costa schimbarea baii de ulei...
1.1  RE: Nah trimis de
( 6 oct 2010, 13:53:07
Eram sigur ca o sa se gaseasca unul ca tine care sa faca un comentariu de acest gen.
1.2  RE: Nah trimis de
( 6 oct 2010, 20:01:54
Daca instructorul facea scoala pe vreun Ferrari sau alta racheta mai ziceam si eu, dar atata timp cat cu un Golf a reusit aceasta "performanta" pretene GEORGEVIC fii sigur ca orice masina din oras in afara celor de teren pot sa sfarseasca la fel pe strada cu pricina
2.   Ar fi bine trimis de
( 6 oct 2010, 14:39:09
Ar fi bine sa dea primaria in judecata. In afara de baia de ulei sa puna primaria sa plateasca si alte piese (bucse, pivoti, amortizoare) precum si timpul pierdut si nervii consumati. Cu cat mai multe plangeri cu atat mai bine.
3.   ! trimis de
( 6 oct 2010, 19:36:57
familia `mati` lungule. asfaltezi pe la prelipca, iar orasul asta il lasi de izbeliste !? mars la  ☭  nesimtitule !
4.   Afara cu ei trimis de
( 6 oct 2010, 21:39:42
lunguleeeeeeee mai stingeti dracu iluminatul stradal ziua ca e criza breeee, arde lumina toata ziua prin oras, ca doar plateste mamica dumitate

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei