Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iun 2010 - Anul XV, nr. 142 (4433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Sunt Gheorghe Coroamă din Vicovu de Jos şi doresc să-mi exercit dreptul la replică în legătură cu articolul apărut în Monitorul de Suceava din 01.06.2010 şi intitulat "Nemulţumiri la şcoala 2 din Vicovu de Jos".

În primul rând, trebuie să precizez că, atât sesizarea către ISJ Suceava, cât şi apelul către ziar au fost făcute în numele meu de către o altă persoană, a cărei identitate nu o cunosc, fără ca eu să fiu implicat în nici un fel. De altfel, în calitate de părinte al unui elev din clasa a VIII-a, cunoşteam faptul că d-na profesoară Roşea Teodora nu a fost nicicum supraveghetor la examenul de Evaluare naţională din acest an.

Precizez că nu am făcut nici o sesizare în calitate de preşedinte al Comitetului reprezentativ al părinţilor, aşa cum se pretinde în acel articol, deoarece nu aveam ce să sesizez. Din ceea ce ştiu eu, Evaluarea naţională a elevilor de clasa a VIII-a s-a desfăşurat conform normelor legale, fără nici o abatere din partea doamnei director sau a altor cadre didactice.

De altfel, părinţii ale căror nume au fost trecute ca semnatari ai petiţiei au afirmat că nu au habar de acest lucru, unii fiind chiar în străinătate în perioada în care, chipurile, trimiteau sesizarea către ISJ! Unele nume ale părinţilor şi ale elevilor sunt greşite, iar elevul Urmă Ionel Vasilică este în clasa a VII-a şi nu în clasa a VIII-a.

Între timp am primit şi un răspuns al ISJ Suceava la sesizarea făcută în numele meu, în care se arată că cele reclamate nu corespund realităţii, lucru pe care eu îl ştiam deja.

Prin prezenta scrisoare doresc să protestez împotriva publicării de către ziarul dumneavoastră a unui astfel de articol fără verificările de rigoare, articol care aduce prejudicii de imagine şcolii şi directorului acesteia dar şi doamnei profesoare acuzate că ar fi comis o ilegalitate cu complicitatea conducerii şcolii, precum şi mie personal, în calitate de preşedinte al Comitetului reprezentativ al părinţilor, care a avut mereu o foarte bună colaborare cu şcoala, dar şi părinţilor ale căror nume au apărut de asemenea ca semnatari ai sesizării către ISJ, fără ca ei să aibă vreo legătură cu acest lucru.

Aş dori deci ca ziarul să prezinte scuze oficiale tuturor persoanelor ale căror nume au fost publicate în articolul pomenit mai sus, fie ca "acuzaţi", deşi nu au comis nimic reprobabil sau, cu atât mai puţin, ilegal, fie ca "autori", folosindu-li-se numele fără ca ei să ştie ceva, ca în cazul meu.

Gheorghe COROAMĂ

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Drept la replică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa este trimis de
(19 iun 2010, 18:08:18
asta-i ziarul ce-l citim!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei