Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iun 2010 - Anul XV, nr. 142 (4433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţel

Flutur vrea să-i arate mamei lui drumul construit din pensia pe care i-o taie Guvernul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur afirmă că de acum Guvernul se va concentra pe măsurile de relansare economică şi nu are ca obiectiv remanierea. Flutur a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că pe de o parte se vor stimula firmele care angajează oameni din şomaj, iar pe de altă parte administraţiile vor insista pe dezvoltarea infrastructurii de drumuri, astfel încât populaţia să vadă realizarea unor lucruri palpabile rezultate în urma amputării pensiilor şi salariilor.

„Dacă mamei mele i-am tăiat pensia, trebuie să-i arăt bucata de drum pe care am construit-o din porţiunea de pensie tăiată. Asta cred eu, ca om politic. În perioada următoare trebuie să ne concentrăm pe infrastructură. Sunt de acord şi cu căminul cultural, dar ca să ajungi la cămin îţi trebuie un drum”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a arătat că pachetul de măsuri de relansare economică a ţării va cuprinde facilităţi pentru firmele care angajează şomeri, plata unor datorii pentru lucrări executate de un miliard de euro, accelerarea absorbţiei fondurilor europene şi asigurarea la primării a co-finanţării proiectelor derulate cu fonduri europene, finalizarea procesului de descentralizare în învăţământ şi sănătate, precum şi urgentarea legii parteneriatului public-privat.

De asemenea, în preocuparea liderilor PD-L intră şi reducerea formelor de asistenţă socială. „În ultimii ani, am trecut de la 2,2 contribuitori pe un asistat la 0,8 contribuitori pe un asistat. Raportul este nu numai nedrept şi imoral, ci unul care secătuieşte bugetul de stat”, a spus Flutur, care a mai arătat că pentru asigurarea lichidităţilor la buget baza de impozitare trebuie să fie cât mai mare şi trebuie încurajată munca.

 

Flutur: „Dacă discutăm numai pe cine schimbăm, pe cine aducem şi de-al cui este nu e constructiv”

În ceea ce priveşte o posibilă remaniere a Cabinetului Boc, Flutur a spus că acest lucru nu s-a discutat nici în PD-L, nici cu membrii coaliţiei de guvernare, dar în acelaşi timp a completat că „remanierile se fac, nu se discută” şi în nici un caz „nu se fac la televizor”.

„Cred că ştie foarte bine primul-ministru ce are de făcut, evident, cu consultarea membrilor coaliţiei, dacă va fi cazul. Trebuie să lăsăm Executivului să hotărască acest lucru. Nu a fost şi nu este o perioadă foarte uşoară. Obiectivul PD-L acum este aplicarea coerentă a măsurilor care au trecut de Parlament şi, dacă coerenţă înseamnă şi remaniere, vom vedea şi vom lua măsurile în consecinţă. Dacă discutăm numai pe cine schimbăm, pe cine aducem şi de-al cui este nu e constructiv”, a mai spus liderul PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea să-i arate mamei lui drumul construit din pensia pe care i-o taie Guvernul.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 10 voturi
Flutur vrea să-i arate mamei lui drumul construit din pensia pe care i-o taie Guvernul2.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtire trimis de
(19 iun 2010, 11:24:33
-mai boule, iti transmit din ITALIA, multa ****, si sa regulezi pe mata. mata nu va suferii de foame fiindca fiusul e un hot penal, un excroc, un sarlatan. o ****tu cat de repede animalule.
1.1  RE: Nesimtire trimis de
(19 iun 2010, 18:22:19
BV Miiiiiii de felicitari. Ai pus punctul pe "i". Sunt de aceeasi parere.
2.   Din nou, mesaj nereusit. trimis de
(19 iun 2010, 19:47:40
Afirmatia aceasta a dlui Flutur, nici ca figura de stil nu-i reusita. De ce, mereu in ultimul timp, avem parte, de la oamenii puterii de azi, numai de mesaje de acest tip, zeflemitor? Din prea multa consideratie pentru popor, asa-i?
3.   Esti dazamagitor trimis de
(19 iun 2010, 23:50:46
D/LE FLUTUR,TE/AM VOTAT SI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA AM FOST UN BOU.SINGURA MEA CONSOLARE ESTE CA FAC PARTE DINTR/O MARE CIREADA,CE/A A SUCEVEI.DE CAND AI AJUNS LA CONDUCEREA C.J. SI PRINTRE PRIMII OAMENI DIN PDL TA/EI PROSTIT D/EA BINELEA.DAI CI BITA IN BALTA LA TOT PASUL.NICI UN ADVERSAR POLITIC NU TE POATE SABOTA MAI BINE DEC�T O FACI SINGUR.I.TE ASIGUR EU CA NU O SA APUCI SA FACI NICI UN METRU DE DRUM PE CARE SA/L ARATI NEVINOVATEI DE MAICA TA CARE CRED CA REGRETA NESPUS LA CE A AJUNS SA FACA FIU SAU (SA BAGE MINA IN BUZUNARELE PENSIONARILOR)PENTRU CA LUMEA O SA PUNA PE FUGA GUVERNUL SUSTINUT DE OAMENI CA TINE SI VOM AVEA UN GUVERN CARE ACUM PE TIMP DE CRIZA SA FIE INTERESAT DE SO9ARTA OAMENILOR SI NU SA SE APUCE DE TOT FELUL DE LUCRARI SA AIBA DE LUCRU FIRMELE VOASTRE.O FI NEVOIE SI DE DRUM DAR CIND OAMENII AU CE PUNE PE MASA SI LE ARDE DE PLIMBARI DAR NU ACUM CIND ESTE O SITUATIE ATIT DE GREA SI CU VOI LA CIRMA NE DUCEM MAI LA VALE.SA/TI FIE RUSINE.
4.   Hmmm trimis de
(20 iun 2010, 14:23:26
Cu cat i-ai taiat lu' ma-ta nu-i problema, ca poti sa aduci in palma bucata aia de drum si sa i-o arati. MAi degraba , tu ca om politic i-ai duce pe pensionari la cimitir sa le arati la fiecare aia 2 metri patrati in care o sa-i ingropi dupa ce le-ai taiat pensiile. Cat despre drumurile pe care le incurajezi sper sa n urevii la practica de acum 6-7 ani cand ai reclamat lucrarile la toate forurile posibile si te-ai pus mereu de-a curmezisul ideilor lui de-alde Marza. Daca-mi aduc bine aminte, pe timpul lui era Suceava prima la nr de proiecte SAPARD si avea si SCDP ceva de lucru. Dar ce sa mai vorbim...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei