Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 apr 2010 - Anul XV, nr. 97 (4388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vizită oficială

Traian Băsescu vine astăzi la Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele României, Traian Băsescu, şi preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, se vor afla astăzi într-o vizită oficială în judeţul Suceava.

Cei doi şefi de stat vor merge la mănăstirea Putna pentru a depune coroane de flori la mormântul domnitorului Ştefan cel Mare.

Potrivit programului, Traian Băsescu şi Mihai Ghimpu sunt aşteptaţi să ajungă la Putna în jurul prânzului, la mănăstire fiind aşteptaţi de către Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, şi de stareţul mănăstirii, părintele Melchisedec.

După depunerea coroanelor de flori la mormântul lui Ştefan cel Mare, preşedinţii României şi Republicii Moldova vor avea o întâlnire privată cu ÎPS Pimen şi cu stareţul mănăstirii Putna.

De precizat că, dacă iniţial, în programul celor doi şefi de stat era inclusă şi o vizită la Biroul Regional pentru Acordarea Cetăţeniei din Suceava, în cele din urmă vizita în judeţul Suceava va cuprinde doar deplasarea la Putna.

Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, se află în România la invitaţia lui Traian Băsescu. Mihai Ghimpu a sosit în România în cursul zilei de ieri, fiind primit la Palatul Cotroceni de către preşedintele României, după care s-a deplasat la Palatul Parlamentului, unde a susţinut un discurs în faţa Camerelor reunite.

Programul celor doi preşedinţi în ziua de miercuri, 28 aprilie a.c., include vizita în judeţul Suceava, la mănăstirea Putna, după care Traian Băsescu şi Mihai Ghimpu vor pleca la Iaşi, unde se vor întâlni cu studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” şi vor vizita Catedrala Mitropolitană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu vine astăzi la Putna.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Traian Băsescu vine astăzi la Putna4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BINE AI SOSIT TRAIANE trimis de
(28 apr 2010, 12:06:03
M-AS BUCURA DACA AI VENI CU MASINA SA VEZI CE INSEAMNA SA RAMAI CU EA BLOCATA IN DRUM, DUPA CE TI SE FACE ROATA OPT DE LA GROPI...NOI ZI DE ZI NE CONFRUNTAM CU ACESTE PROBLEME...NU UITA SA II DAI DOUA CAPETE IN GURA PRIMARULUI NOSTRU CARE TINE IN PRIMARIE IN CONTINUARE ACELEASI LEPRE CARE IAU SPAGI CA SA EMITA UNELE ACTE SAU DUPA CAZ SA LE SUSTRAGA...ITI RECOMAND MANCAREA DE CIUPERCI DE LA POPII DE LA PUTNA E GROZAVA
2.   Sa traiesti bine... ca noi! trimis de
(28 apr 2010, 12:34:49
Tocmai mi-a trecut capitanul pe sub nas! Doamne, ce de-aproape l-am vazut! Cred ca m-a si salutat, daca stau bine sa ma gandesc. Noroc cu excursia domniei sale, ca altfel, nu se asfalta, nu se marca, nu se mai schimbau becurile arse de demult si nici nu se mai aduna malul de pe drum si trotuare. Poftim deranj la prelipcar acasa! Ca pe vremea lui Ceusescu, Dumnezeu sa-l odihneasca! Vai de noi!
3.   Era sa uit! trimis de
(28 apr 2010, 12:38:53
Era sa uit! Dom Presedinte, daca vreti sa testati directia si suspensia la Mertzanu oficial, dati o tura prin oras inainte de-a pleca! Testu e moka de la dom primar pedelist de-al matale!
4.   Nesimtire!..Nu-i intereseaza problemele noastre! trimis de
(28 apr 2010, 14:59:37
Tefuteanu, subscriu si apreciez comentariul !
5.   Asta-i naspa trimis de
(28 apr 2010, 17:41:47
Pe mine ma intereseaza cand pleaca din Sv...daca s-ar putea chiar di Cotroceni.
6.   Ce cauta Jidani la manastirile noastre sfinte ??? trimis de
(28 apr 2010, 19:51:13
????
7.   Rusine trimis de
(28 apr 2010, 20:13:58
Este usor sa mergi cu Mertzan'ul dupa calea deschisa de militzeni , si parca daca ai tot drumul la dispozitie parca nici gropile nu sunt adanci , mi-as fi dorit astazi base sa mearga azi la ora 14.00 de la MALL la UNIVERISTATE , si sa faca 3 km in 1 ora si 45 minute ; SA TRAITI BINE DOMULE BASESCU
7.1  RE: Rusine trimis de
(28 apr 2010, 23:01:43
Sa ne-o su..ti bine dom'le Besescu! Asa ar trebui sa spunem de acum, dupa ce ne-a tras teapa de 2 ori. Valabil si pt clica lui locala din comuna Suceava. Mai lipseau pionierii de pe marginea drumului si pancardele cu "Traiasca (beleasca) tovarasu' Traian!", "Partidu', Romania, Besinescu"
Greata...
8.   Masina tampului(cu a nu cu i) trimis de
(29 apr 2010, 01:37:15
Oameni buni se pare ca la noi functioneaza de mama focului masina timpului,tot asa era si cand venea Ceasca in vizita,maturat,spalat,vopsit gardu'',dar inauntru ramanea tot leopardul.Mare noroc pe noi ca a venit Base;ca altfel mai vedeam noi reparatii la drumuri la trurlivara,ca sa ma esprim elegant,macar pe arterele principale pe unde a trecut imparatul,bine ca s-a si liniat chiar,nu are importanta ca s-a tras cu linierea si prin gropi,e foarte frumos acuma!Daca ar fi si vreun ,,puisor'' de alegere s-ar mai repara cate o strada care de altfel nu are nici cea mai mica sansa sa fie atinsa de maestrii artei stradale.Ma intreb si eu asa ca EU123,daca Doamne fereste voia Base sa mearga la soacra-sa,cam ce vehicul ii puneau la dispozitie?Cred ca ceva cu senile sau vreo farfurie zburatoare eventual de la cei fericiti ca sunt onorati de preamaritul sultan sa le calce gropile vesnice din zona,si,cum a fost si Pimen la preumblari,sa le binecuvanteze,poate se mai astupa intre timp singure!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei