Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 apr 2010 - Anul XV, nr. 97 (4388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără aparate de marcat

Garda Financiară a închis activitatea a 84 de comercianţi din târguri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

84 de comercianţi care vindeau produse de larg consum în târgurile şi oboarele din judeţ şi-au închis activitatea. Măsura a fost luată de comisarii Gărzii Financiare Suceava, după ce aceştia au constatat că respectivii comercianţi nu aveau case de marcat. Directorul coordonator al Gărzii Financiare Suceava, Ionuţ Vartic, a declarat că verificările au fost făcute doar la comercianţii de bunuri de larg consum. El a arătat că în cadrul controalelor nu au fost verificaţi producătorii agricoli care îşi vindeau produsele în pieţe, târguri şi oboare.

„Verificările au vizat în special dotarea comercianţilor cu aparate de marcat, nefiind controlaţi şi producătorii agricoli. La cei 84 de comercianţi au fost date avertismente şi s-a dispus închiderea activităţii până când se vor dota cu aparate de marcat fiscale”, a spus Ionuţ Vartic.

El a adăugat că în cursul săptămânii trecute au fost verificaţi 124 de comercianţi care vindeau produse de larg consum în pieţe. În urma verificărilor au fost confiscate sume de bani (3.589 de lei), bunuri în valoare de 10.200 de lei şi s-au aplicat amenzi în valoare totală de 24.150 de lei. În acelaşi timp, şeful Gărzii Financiare a mai declarat că alte 18 avertismente au fost date pentru lipsa actelor de provenienţă a mărfurilor comercializate.

Ionuţ Vartic a mai spus că verificările în pieţele şi târgurile din localităţile judeţului Suceava vor continua şi în cursul acestei săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Garda Financiară a închis activitatea a 84 de comercianţi din târguri.
 Vizualizări articol: 1924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Garda Financiară a închis activitatea a 84 de comercianţi din târguri3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   *** trimis de
(28 apr 2010, 11:31:20
Presiunea pusa pe mediul de afaceri // va avea c�t de cur�nd repercusiuni //unde'i prea multa durere si deloc placeri // oamenii devin din normali...nebuni // CRIZA nu provoaca ,,rana'' asa cum o face ,,garda'' // ( si cu toate institutiile ,,mulgatoare'') //o sa'l faca pe om sa iasa'n strada cu barda // pentru ca nu se mai poate,fratioare !!!
2.   Case de marcat trimis de
(28 apr 2010, 12:45:20
oare garda financiara a verificat daca in bazar sunt case de marcat,pentru ca nu prea am vazut...nu era nevoie sa mearga in targuri si oboare daca vroiau activitate
3.   Ovidiu,poetul din Bazar trimis de
(28 apr 2010, 14:39:45
Hai talint fratioare!!:))
4.   Serios ruxandra? trimis de
(28 apr 2010, 21:59:52
vrei case de marcat si vii apoi in bazar si cersesti reduceri?de unde daca atat scrie pe bon?si mai intai informeazate,in bazar exista case de marcat.si poate ar merge ceva in tara asta daca nu ne am mai uita in curtea vecinului.daca nu am fi bazaristii probabil ca bugetul ar fi foarte sarac fara taxele si impozitele pe care le platim,poate mult mai mari decat salariul tau.te ai intrebat cati bani vin la primarie numai din chirii?daca ne plimbam cu mercedesul nu inseamna ca am furat,ci multe ore de munca la -30 sau la +30 de grade.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei