Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 apr 2010 - Anul XV, nr. 97 (4388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conflict în familie

Gospodărie distrusă de un incendiu, iar ginerele proprietarului e suspectul principal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gospodăria unui bărbat din comuna Bogdăneşti a fost grav afectată de un puternic incendiu, provocat intenţionat. Poliţia a demarat o anchetă, din primele cercetări rezultând că principal suspect ar fi chiar ginerele proprietarului.

Totul s-a întâmplat luni seară, în jurul orei 22.20, când Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a fost alertat de producerea unui incendiu la gospodăria aparţinându-i lui Vasile Sopon, din localitatea amintită.

Pompieri de la Detaşamentul Fălticeni, alături de voluntarii de la Serviciile pentru Situaţii de Urgenţă din Bogdăneşti şi Râşca, au intervenit la faţa locului cu patru maşini de stingere a incendiilor, focul, foarte puternic, cuprinzând toate construcţiile de pe proprietatea lui Vasile Sopon şi ameninţând şi şase locuinţe învecinate (dispuse în aceeaşi curte, una în apropierea alteia).

Abia aproape de ora 2.00, pompierii au reuşit să lichideze întreg incendiul, însă toate imobilele proprietarului au fost afectate. Acoperişul locuinţei a fost distrus pe aproximativ 120 de metri pătraţi, fiind grav afectat şi interiorul, de asemenea arzând şi cea mai mare parte a bucătăriei de vară, a magaziei, a adăpostului de animale şi a depozitului de furaje.

La o primă evaluare, pagubele se ridică la 25.000 de lei.

După ce s-a constatat că este vorba de un incendiu provocat intenţionat, ancheta a fost preluată de poliţie.

Din primele date de anchetă rezultă că suspect principal ar fi soţul fiicei proprietarului, care locuieşte tot în zonă. Totul ar fi plecat de la o serie de conflicte mai vechi şi un act de răzbunare pus la cale de incendiator, poliţia adunând acum probe care să confirme această variantă.

Îngrijorător este faptul că acesta este deja al patrulea incendiu provocat de o mână criminală, în interval de doar două zile.

Din zorii zilei de duminică şi până luni seară, pompierii au avut cazuri de acest gen la Frumosu, Liteni, Băneşti-Fântânele şi Bogdăneşti. Toate au fost incendii de proporţii, care au lăsat pagube mari în urmă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodărie distrusă de un incendiu, iar ginerele proprietarului e suspectul principal.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Gospodărie distrusă de un incendiu, iar ginerele proprietarului e suspectul principal5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei