Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 apr 2010 - Anul XV, nr. 97 (4388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe 1 Mai

Concert SNAP, la Shopping City Suceava

Miercuri, 28 Aprilie 2010 (14:09:06)

Shopping City organizează sâmbătă, pe 1 Mai, începând cu ora 19:00, un eveniment mult aşteptat, concertul trupei SNAP la Suceava. 
În deschiderea concertului, sucevenii vor putea urmări demonstraţii de electro – dance, susţinute de Dance Generation şi Dj Vlado. 
Trupa SNAP a concertat pentru prima dată în România în anul 1992, în deschiderea show-ului Michael Jackson de la Bucureşti. 
Pe plan mondial, SNAP a vândut peste 57 de milioane de albume în toata lumea şi a câştigat peste 200 de discuri de aur şi de platină. 
Membrii celebrei trupe americane dance vor interpreta melodii noi, dar şi câteva dintre cele care i-au făcut celebri în întreaga lume: „The Power”, „Oops Up” sau „Rhythm is a Dancer”. 
Dance Generation reprezintă comunitatea internaţională a dansatorilor de electro-dance, un nou stil de dans originar din Franţa, care a cucerit Europa. În România, Dance Generation a organizat constant concursuri la nivel naţional, campionii reprezentându-ne ţara în competiţiile internaţionale. Printre aceştia se numără CriZZa (Bistriţa) şi CelZiDor (Galaţi), doi dintre membrii Dance Generation invitaţi să danseze pe 1 Mai, la Suceava, în deschiderea concertului SNAP, la Shopping City. Al treilea invitat de sâmbătă, Gebe din Cluj, a fost membru în juriul primului concurs Vertifight organizat în România (Vertifight reprezentând brandul internaţional al competiţiilor de electro-dance). Ilustraţia muzicală (electro-house) este asigurată de DJ Vlado din Suceava, un tânăr axat pe promovarea curentelor moderne inedite, atât în oraşul său natal, cât şi în alte judeţe.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert SNAP, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 2209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert SNAP, la Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei