Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 apr 2010 - Anul XV, nr. 97 (4388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Fonduri europene

La Fălticeni au fost realizate jumătate din lucrările de modernizare a drumurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Lucrările de modernizare a 13 drumuri din municipiul Fălticeni au fost realizate pe jumătate. Primarul din Fălticeni, Vasile Tofan, a precizat că lucrările se realizează prin intermediul unui proiect european, finanţat prin Programul Operaţional Regional, investiţiile urmând să fie finalizate în toamna acestui an. Tofan a spus că proiectul prevede modernizarea a 15,244 de kilometri de drumuri, lucrările urmând a se realiza pe străzile Republicii, Armatei, Tudor Vladimirescu, Botoşanilor, Pleşeşti Gane, Ion Creangă, Buciumeni, Mihai Eminescu, Plutonier Ghiniţă, Plugari, Dumbrava Minunată, Mihail Sadoveanu şi Caporal Popescu. El a mai adăugat că valoarea totală a proiectului este de 19,6 milioane de lei.

Primarul din Fălticeni a spus că de la începerea investiţiilor, la sfârşitul lunii iunie 2009, şi până în prezent s-au efectuat lucrări de reabilitare şi modernizare pe străzile Tudor Vladimirescu (90%), Armatei (92%), Ion Creangă (93%), Plugari (100%), Plutonier Ghiniţă (90%), Republicii (25%) şi Botoşanilor (5%).

„Lucrările vor continua pe toate celelalte străzi incluse în acest proiect. În mod sigur modernizarea lor va fi finalizată până la termenul prevăzut în proiect, respectiv 30 noiembrie 2010”, a spus Tofan.

El a mai spus că până în prezent Primăria Fălticeni a plătit aproape 5,9 milioane de lei, reprezentând toate deconturile pentru lucrările şi serviciile realizate în acest proiect. Investiţia în modernizarea celor 13 drumuri din Fălticeni este realizată de firma Drumuri şi Poduri Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Fălticeni au fost realizate jumătate din lucrările de modernizare a drumurilor.
 Vizualizări articol: 1645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 3 voturi
La Fălticeni au fost realizate jumătate din lucrările de modernizare a drumurilor1.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sigur ca da trimis de
(28 apr 2010, 13:18:30
dom' primar dar drumul principal (E85) cand il faceti? cand vii dinspre Roman e ok, cat este in afara localitatii dar pana iesi spre Suceava, cat mergi prin oras e vai s-amar de el. sa mai zic de asa numita centura care trece pe la autogara si care e mai mult decat plina de gropi? pe acolo nu treceti?
1.1  RE: Sigur ca da trimis de
(28 apr 2010, 19:05:52
din cate stiu E85-u tine de alte persoane sa fie reabilitat si nu in totalitate de primaria municipiului falticeni...........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei