Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mar 2010 - Anul XV, nr. 59 (4350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Universitatea „Ştefan cel Mare” dă startul celei de-a treia ediţii a concursului „Student pentru o zi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava dă startul celei de-a treia ediţii a concursului „Student pentru o zi”, competiţie adresată elevilor din judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ şi elevilor din municipiul Paşcani. Concursul va avea loc la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, în perioadele 20-21 martie şi 27-28 martie 2010, pentru elevii claselor a XII-a, şi în perioada 22-23 mai 2010 pentru elevii claselor a XI-a.

Coordonatorului acţiunii este conf. univ. dr. Mihai Dimian, care a precizat „că această nouă ediţie aduce şi anumite schimbări de format, care, sperăm, vor conduce la o creştere a calităţii concursului şi a gradului de satisfacţie a participanţilor. Dintre acestea, menţionăm concursul tematic pe echipe, adresat elevilor din clasele a XI-a, creşterea numărului de participanţi la nivelul claselor a XII-a, precum şi diminuarea efortului organizatoric la care erau supuse inspectoratele şcolare judeţene”.

Centralizarea listelor cu elevii propuşi pentru participare se va face la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, iar comitetul de organizare va selecta maximum 50 de elevi din clasele a XII-a, pentru fiecare domeniu de concurs, respectiv maximum 60 de elevi din clasele a XI-a, conform procedurilor prezentate în regulamentul concursului.

Un alt punct de interes al noului format l-ar putea constitui atelierul de lucru adresat profesorilor însoţitori, cu tema „Dezvoltarea învăţământului preuniversitar din regiunea Nord-Est prin intermediul fondurilor structurale europene”.

„Aşteptăm cu mare interes înscrierile unităţilor şcolare pentru domeniile de concurs Economie, Matematică, Biologie vegetală, Informatică, Franceză, Electronică-Automatizări, Fizică, până la data de 16 martie, şi pentru domeniile de concurs Română, Engleză, Germană, Spaniolă, Istorie, Geografie, Filosofie, Psihologie, până pe 23 martie. Propunerile de proiecte ale elevilor din clasele a XI-a pot fi trimise până pe 30 martie”, spun organizatorii.

Premiile totale însumează peste 25.000 de lei, la care se adaugă 47 de certificate de agrementare, ce permit admiterea pe locurile fără taxă la specializarea dorită, în fruntea listei de admitere, şi 47 de scutiri de plată a taxei de înmatriculare la unul dintre programele universităţii.

Înscrierile la concurs se vor face prin e-mail sau fax la Drd. Laura Blaj, asistent coordonator Concurs „Student pentru o zi” (E-mail: laura.blaj@usv.ro, Fax: 0230-520316).

Mai multe detalii privind regulamentul concursului pot fi găsite pe website-ul www.1zi.usv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea „Ştefan cel Mare” dă startul celei de-a treia ediţii a concursului „Student pentru o zi”.
 Vizualizări articol: 1263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Universitatea „Ştefan cel Mare” dă startul celei de-a treia ediţii a concursului „Student pentru o zi”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei