Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2010 - Anul XV, nr. 29 (4320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contre

Inaugurarea pârtiei de schi din Gura Humorului scoate la iveală tensiunile din PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Investiţia în pârtia de schi de la Gura Humorului a provocat disensiuni şi opinii contrare în rândul liderilor locali ai PNL Suceava, respectiv între liderul liberalilor, Alexandru Băişanu, şi primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc. Asta după ce Băişanu a declarat într-o conferinţă de presă că meritele pentru realizarea acestei investiţii revine în totalitate PNL, având în vedere că aprobarea finanţării s-a făcut în perioada guvernării liberale. Mai mult, Alexandru Băişanu a spus că dacă în perioada în care PNL s-a aflat la guvernare s-a reuşit demararea unei astfel de investiţii, actualii guvernanţi, în mod special cei de la PD-L, nu vor mai reuşi să demareze astfel de proiecte. De asemenea, el a spus că liderii locali ai PD-L Suceava nu au făcut nici un efort şi nu au nici un aport la începerea, realizarea şi finalizarea proiectului POPAS, prin care a fost construită pârtia de schi.
„În perioada guvernării liberale, un primar liberal, Marius Ursaciuc, sprijinit de liberali, a reuşit să finanţeze pârtia de la Gura Humorului, a dus-o la finalitate. Şi mă întreb când anume şi în ce guvernare se va mai întâmpla un astfel de lucru. Îmi aduc aminte ce eforturi, când eram subprefect şi apoi prefect, făcea primarul Ursaciuc pentru a atrage cât mai multe fonduri în localitatea sa şi cum a primit înţelegere atât de la Prefectură cât şi de la Guvern pentru a finaliza toate proiectele pe care le-a început”, a spus Alexandru Băişanu. El a mai adăugat că după ce Marius Ursaciuc a finalizat o astfel de investiţie, i se pare firesc ca preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, să-şi dorească să-l atragă în acest partid. Cu toate acestea, Băişanu a spus că din punctul său de vedere Marius Ursaciuc nu va demisiona din PNL pentru a trece în rândul democrat-liberalilor. „Aşa cum îl ştiu eu pe Marius Ursaciuc, un om de caracter, sunt convins că nu va accepta să facă parte din panoplia primarilor pe care i-a atras într-un fel sau altul Gheorghe Flutur”, a încheiat Băişanu.

 

Ursaciuc: „Gheorghe Flutur a sprijinit foarte mult şi naşterea, şi începutul acestui proiect”

Vicepreşedintele PNL Suceava Marius Ursaciuc a declarat că, din punctul său de vedere, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PD-L Suceava a fost una dintre persoanele care a sprijinit proiectul prin care a fost construită pârtia de schi încă de la începutul acestuia. „Gheorghe Flutur a sprijinit foarte mult şi naşterea şi începutul acestui proiect. Şi spun asta pentru că mie nu îmi place să mint. E un proiect european, unul economic, şi în nici un caz unul politic”. Mai mult, Ursaciuc a precizat că declaraţiile lui Alexandru Băişanu prin care acesta afirmă că nu mai sunt şanse ca astfel de proiecte să se realizeze în judeţul Suceava sunt extrem de grave. „Îmi doresc să se întâmple cât mai multe proiecte cum este cel din Gura Humorului. Numai fiii lui Ceauşescu spuneau că nimeni nu va reuşi să construiască cât a construit tatăl lor. Oricum, vreau să precizez că nimeni nu a avut mandat să vorbească despre pârtie. Pârtia este şi va rămâne a humorenilor şi a sucevenilor. Şi aş vrea să spun, dacă tot se vorbeşte despre asta, că singurul om care nu a făcut nimic pentru pârtie sunt eu. Eu doar am încercat să unesc o mulţime de oameni pentru un proiect care în cele din urmă a devenit realitate”, a mai declarat primarul din Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inaugurarea pârtiei de schi din Gura Humorului scoate la iveală tensiunile din PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
Inaugurarea pârtiei de schi din Gura Humorului scoate la iveală tensiunile din PNL Suceava4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Propunere trimis de
( 5 feb 2010, 15:02:38
D-le primar, la inaugurare, la taierea panglicii, sa-i chemati pe toti si sa le dati cate o foarfeca, mai mare sau mai mica, dupa marimea ajutorului. Nu trebuie sa declarati care si cum a ajutat mai mult, ca in politica nu-i prea sanatos. Asa vom intelege si noi. Iar alora care au avut "intelegere" dati-le sa taie panglica cu o unghiera!

2.   Partie!!!!! trimis de
( 6 feb 2010, 09:39:56
De bun simt declaratia d-lui Ursaciuc,acum cand sa se culeaga roadele ,se gasesc politrucii sa acapareze aceasta bucurie a humorenilor si sucevenilor!

Hai siktir,ne-am saturat de minciunile voastre -faceti si voi ceva ,nu numai latrati unii la altii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei